Huikeat bileet sisälsivät seksiä ja riidan

Asukkaiden nautintoainekielto päättyi maanantaina Cheryllin kunniaksi järjestettyihin syntymäpäiväjuhliin. Ilta on luultavasti unohtumattomin Suomen Big Brotherin historiassa, jossa nähtiin paljon paljasta pintaa ja muutama riidanpoikanen.

Bileet käynnistyivät iloisissa merkeissä laulujen raikuessa ja grilliruokia syöden. Asukkaat saivat myös takaisin takavarikoidut nautintoaineensa; tupakat, kahvin, teen, sokerituotteet ja muut vastaavat.

Kun BB ilmoitti saunan olevan lämmin, ilta muuttui villimmäksi. Päivänsankari Cheryll nähtiin saunassa ja altaassa yläosattomissa ja myös Minna, Mia ja Marianne nähtiin illan aikana yläosattomissa. Kiihkeät suutelusessiot nähtiin altaassa useaan otteeseen niin tyttö-poika -pareissa kuin samaa sukupuolta olevien parien välillä.

Markon tullessa pois yläkerran sviitistä ja luovuttaessa salatehtävänsä, vapautui huone muuhun käyttöön. BB käytti tilannetta hyväkseen ja "buukkasi" huoneen Cheryllille, joka otti huoneeseen mukaan Riston, eikä Harria, jonka kanssa hän on ollut aiemmin tiiviisti yhdessä. Seksuaalisesti värittynyt ilta päättyi Cheryllin ja Riston osalta jonkin sortin peitonheilutteluun sviitissä, vaikka aluksi näytti, ettei siellä mitään tapahtuisi.

Harri oli harmistunut tilanteen saamasta käänteestä. Cheryll ei ollut huomioinut Harria illan aikana juuri ollenkaan ja Harri toi ilmi pettymyksensä myös muille asukkaille. Monet asukkaat sympatisoivat Harria ja paheksuivat Cherylliä ja Ristoa.

Myös muita pareja alkoi muodostua. Tero ja Marianne sekä Mia ja Niko olivat toisissaan kiinni useasti. Tero ja Marianne päätyivät lopulta aamuyön ja aamun tunteina todennäköisesti vain käsityöskentelyyn ja feikkirakasteluun, tarkoituksenaan vain pelleillä toisten kustannuksella. Mian ja Nikon kohdalla asiat eivät edenneet suuteloita pidemmälle.

Synttäreiden aluksi vaisuna ollut Marianna kiihtyi juhlien loppumetreillä vauhdikkaaseen menoon. Seksinkipeä Marianna kiehnäsi Johanin ympärillä ja tarjosi hänelle suudelmia ja suuseksiä. Jossain vaiheessa Marianna kuitenkin keskeytti yrityksensä, eivätkä ne edenneet ns. tarpeeksi pitkälle. Mariannan juhlat päättyivät huonoon oloon ja vessanpöntön halailuun, josta Mian piti auttaa neitokainen omaan sänkyynsä.

Minna riidan keskipisteenä

Bileet eivät olisi bileet, jos ei olisi myös riitaa. Se saatiin Minnan ja Mian välille ja oman lisänsä tähän toivat myös Marian puheet.

Minnan ja Mian riita alkoi, kun Mia meni lohduttamaan itkevää Nikoa. Minna sai Mian "kilahtamaan", kun Mia osoitti ymmärrystään Nikon tilanteeseen. Sanaharkka äityi kovaääniseksi ja haukkumasanat lentelivät puolin ja toisin.

Pääpukari Minna yritti huonolla menestyksellä sovitella, mutta Mia ei ottanut yrityksiä kuuleviin korviinsa. Minna yritti vierittää syytä Mian niskoille ja tehdä itsestään jutun marttyyriä. Lopulta naisten välille saatiin välirauha, kun Mia tuli sopimaan asiaa, eikä sortunut riitelemään Minnan jonkinmoisista provosointiyrityksistä huolimatta. Varmasti heidän välilleen jäi jotain kytemään, jotka purkautuvat kenties myöhemmin.

Myös Maria hermostui Minnaan. Minna oli puhunut "mielinkielin" Marialle altaassa alkuillasta, mutta myöhemmin Maria kuuli sattumalta Minnan puhuvan pahaa hänestä. Tämä hermostutti Marian ja Maria meni kertomaan tästä muille, mutta ei Minnalle. Hyvä tunnelma oli tiessään ja kuppikunnat alkoivat jo muodostua, elleivät ne olleet jo pystyssä.

Tämän vuoden Big Brother on käynnistynyt rohkeammin kuin koskaan Suomessa. Jo nyt tapahtumat ovat aiheuttaneet puheita ja mitä tänään nähtävä päälähetys aiheuttaa, jää nähtäväksi. Ylilyöntejä ei ole vielä tapahtunut, mutta tällä menolla se on vain ajan kysymys.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.