Paperinauhojen väistely onnistui - päivitetty 25.09.2008, 21:07

Viidennen viikon viikkotehtävänä ollut väistely tuli ratkaisuunsa torstaina. Viimeiset hetket olivat varsin hektisiä ja niin lisääntyneet aktiviteetit kuin väsymys aiheutti ongelmia.

BB-taloon oli asennettu lukuisia paperinauhoja, joita asukkaiden oli väisteltävä. Big Brother vaikeutti tehtävää päivätehtävällä, jossa piti hakeutua tilaan, josta äänimerkki kuului sekä lisäämällä paperinauhojen määrää.

Torstaina BB tarjosi asukkaille musiikkihetken "ysärihiteillä". Pihalle oli myös viritelty nauhoja ja asukkaiden tanssiessa niiden katkeaminen oli vaaravyöhykkeessä. Lisäksi äänimerkit ja ehdollistamistehtävä jatkui myös torstaina, jota asukkaat parhaansa mukaan toteuttivat.

Tehtävä suoriutui asenteella ja varsin vähin paperivaurioin, mikä oli onnistumisen ehto tehtävänannossa. Nauhojen rikkoutumisia tapahtui alle kymmenen ja tehtävään kuuluvaa päiväunikieltoa noudatettiin myös hyvin, vaikka tehtävän viimeisinä minuutteina monella oli uni tulla silmään. Myös asukkaat olivat hyvin varmoja tehtävän onnistumisesta.

Tuloksen julkistamisen aika tuli hieman iltaseitsemän jälkeen. BB oli koonnut asukkaat sohvalle ja riemu repesi, kun BB ilmoitti tehtävän onnistuneen. Musiikin soidessa asukkaat alkoivat innokkaasti repiä nauhoja pihalta ja talosta. Kun musiikki loppui, alkoi loppujen nauhojen poistaminen ja muutenkin talon siivous.

Asukkaat panostivat tehtävään 80 %:n osuudella viikkobudjetistaan. Heidän viikkobudjetikseen muodostui näin ollen 345,60 €.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.