Valehäädetty saa sunnuntaina tehtävän - päivitetty 28.08.2008, 23:24

Big Brotherin ensimmäisellä viikolla pidettiin nimeämiset, mutta niillä ei ole tällä kertaa mitään merkitystä, sillä ne olivat valenimeämiset. Asukkaat kuitenkin luulevat, että häätöäänestys on käynnissä.

Torstain BB Extrassa kerrottiin lisää valenimeämisistä, jotka jo paljastettiin katsojille keskiviikkona. Asukkaille kerrottiin tänään, että asukkaat on selvillä häätöäänestykseen, mutta ne paljastetaan heille vasta sunnuntaina. Suurin osa asukkaista hämmentyi tiedosta ja esimerkiksi Minna reagoi varsin voimakkaasti.

Todellisuudessa mitään häätö- eikä muuta äänestystä ole. Sunnuntaina sen sijaan valehäädetään asukas, jolle annetaan sunnuntain Talk Show'ssa joku tehtävä. Big Brother valitsee asukkaan, joka saa tehtävän hoidettavakseen. Vielä ei ole selvillä mistä on kyse, mutta on mahdollista, että valehäädetty asukas pääsee asumaan BB-talon toisessa kerroksessa olevaan luksusmakuuhuoneeseen.

Tieto "häätöäänestyksestä" aiheuttaa varmasti spekulaatioita, ketkä ovat "häätöuhan" alla ja kuka kenties "häädetään". Tämä yhdistettynä talon terveyskuuriin, joka on jo kiristänyt etenkin Nikon hermoja, saattaa aiheuttaa mielenkiintoisia tilanteita. Jännä myös nähdä, miten tuotanto onnistuu sunnuntaina, sillä tämä on kaiketi ensimmäinen kerta, kun Suomen BB:ssä tehdään poikkeus normaaliin häätöäänestyskäytäntöön.

Kuten edellä tuli todettua, tämän viikon nimeämiset olivat valenimeämiset. Mutta niistä voidaan vetää kuitenkin jo jotain johtopäätöksiä, kenestä kukin pitää, koska asukkaat olivat siinä uskossa, että kyseessä olivat oikeat nimeämiset. Toki voi olla, että nimeämisiä on voinut vaikeuttaa se, ettei ole muistanut kaikkien nimiä, kuten BB Extrassa nähtiin Nikon kohdalla. Asukkaathan olivat olleet talossa valenimeämisten aikoihin vasta alle vuorokauden.

Ensimmäinen Big Brother Talk Show su 31.8.2008 klo 21.00!

Lue lisää:
Nimeämispisteiden jakautuminen
Nimeämisperustelut Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.