Vappu putosi tanssikilpailusta

Big Brother Talk Show'n juontaja Vappu Pimiä tippui MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta sunnuntaina. Vaikka Vappu sai parinsa Jani Rasimuksen kanssa tuomaristolta kolmanneksi eniten pisteitä, eivät he saaneet katsojilta tarpeeksi ääniä ja pari joutui poistumaan ohjelmasta viidentenä parina.

Vappu ja Jani olivat hyvin pettyneitä pudottamisensa jälkeen. Tanssimiseen hyvin motivoitunut Vappu olisi halunnut jatkaa ohjelmassa ja etenkin häntä kiinnosti seuraavan jakson rumba. Jotain positiivistakin pudotuksesta löytyi, sillä Vappu uskoi, että pudotuskokemus auttaa ymmärtämään Big Brotherin pudonneita, joita Vappu tenttaa sunnuntain BB Talk Show -lähetyksissä. Tällä kertaa Vappu sai olla pudotettavan roolissa.

- Mutta minkä tälle voi, nyt ei ollut BB-katsojat ja kaikki muut tarpeeksi liikenteessä, Vappu totesi MTV3:n Viihdeuutisten nettisivuilla.

Putoamisensa johdosta Vappu ja Jani saivat sympatiaa niin kanssakilpailijoiltaan kuin julkkisystäviltään. Kanssakilpailijoista mielipiteensä esitti juontaja Joonas Hytönen, joka oli pareineen pudotusuhan alla yhdessä Vapun ja Janin kanssa. Joonaksen mielestä Vappu olisi ansainnut jatkopaikan. Myös kisan tuomari Jorma Uotinen piti Vapun ja Janin putoamista valitettavana.

Vapun työtoveri Big Brotherissa, BB Extran juontaja Janne Kataja kommentoi MTV3:n Viihdeuutisille olleensa pettynyt Vapun ja Janin putoamiseen. Jannen mielestä putoamisen olisi ennemmin ansainnut kansanedustaja Antti Kaikkonen pareineen. Julkisuudessa on viime viikkoina puhuttanut Kaikkosen kankea tanssiminen, joka ei ole tuomareita miellyttänyt, mutta katsojat ovat halunneet pitää kansanedustajan mukana ohjelmassa. Tällä ja viime viikolla Kaikkonen on saanut tuomaristolta heikoimmat pisteet.

Nyt Tanssii Tähtien Kanssa on Vapun osalta ohitse ja juontaja voi alkaa pikku hiljaa keskittymään syksyllä tulevaan BB-projektiin. Kuten Vappu itsekin sanoi, voi tästä kokemuksesta olla hyötyä syksyä ajatellen. Toivottavasti tulevissa häätöhaastatteluissa käsiteltäisiin myös häädettyjen kannalta enemmän positiivisia asioita, mutta toki niitä negatiivisiakin puolia on otettava esiin, jos (ja kun) aihetta ilmenee.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.