Videoklippejä ja äänestystilanteita näkyi tv-ruudulta

Toiseksi viimeinen viikkotehtävä käynnistyi toden teolla tiistaina. Päivätehtävän lisäksi asukkaat saivat nähtäväkseen luvattuja äänestystilanteita ja näiden lisäksi BB:llä oli asukkaille yllätys, sillä heille näytettiin videoklippejä kauden varrelta.

Viikkotehtävässä asukkaat saavat talon televisioon ajoittain äänestystilanteita käynnissä olevasta häätöäänestyksestä, johon BB on nimennyt kaikki asukkaat. Lisäksi asukkaille tulee päivätehtäviä, joiden onnistuneesta suorittamisesta heille on mahdollisesti luvassa palkinto.

Maanantaina asukkaat joutuivat päivätehtävässä väittelemään valitsemistaan aiheistaan valitsemansa väittelykumppanin kanssa. BB:n mielestä parhaiten tehtävässä onnistuivat Anna ja Tuuli, jotka saivat palkinnoksi 15 minuutin vapautuksen kiroilukiellosta. Palkintonsa he kuluttivat kiroilemalla, tosin mitään järkeä tässä ei ollut. Tiistaina asukkaat järjestivät saippuaoopperaperformanssin, mutta tästä ei ole vielä palkintoa jaettu.

Todellinen yllätys asukkaille oli kuitenkin videoklipit, joita alettiin näyttämään tiistaina päivällä. Aluksi heille näytettiin pätkä Hennan ja Teron sviittiyöstä. Hieman myöhemmin tuli video, jossa Tero ja Tuuli harrastivat seksiä alakerran makuuhuoneeseessa oktoberfestejä seuranneena yönä. Molemmat videot aiheuttivat keskustelua Teron ja Tuulin välillä, mutta mihinkään riitoihin ei tällä kertaa jouduttu.

Illan aikana nähtiin myös muita videoita. Osa niistä liittyi tällä viikolla pidettyihin valenimeämisiin, joita näytettiin nyt julkisesti. Tiistaina näytettiin Annan ja Anniinan nimeämiset, jotka aiheuttivat tunnekuohuja. Johan oli selvästi poissa tolaltaan Anniinalta saamistaan kahdesta nimeämispisteestä ja Anna purskahti kyyneleihin, kun Tuulille paljastui, että hän oli saanut Annalta yhden nimeämispisteen. Sinänsä Tuuli ei ottanut tietoa kovin raskaasti ja omien sanojensa mukaan hän oli Annan aiemmista puheista päätellyt saavansa pisteitä Annalta.

Anna pääsi pääosaan myös videossa, jossa hän oli ensin ikävöimässä poikaystäväänsä ja sitten suutelemassa suklaita Johanin naamalta pornobileissä. Tästä videosta Anna murtui aivan täysin ja hän vetäytyi itkemään makuuhuoneeseen. Jo ennen tätä Anna oli huonoissa tunnelmissa, mutta suuteluvideo oli viimeinen pisara.

Viikkotehtävän ohjeiden mukaisesti asukkaat näkivät myös äänestystilanteita. Niitä näytettiin kolmeen otteeseen, missä lähtöjärjestyksessä asukkaat ovat. Triplahäädön ollessa kyseessä, sijoilla 1, 2 ja 3 olevat ovat suurimmassa putoamisvaarassa. Koko illan Anna piti ykkössijaa, kun eniten kuivilla oli koko ajan sijalla seitsemän pysytellyt Tero. Ryhmän keskivaiheilla sijoitukset vaihtelivat hyvin paljon näyttöjen välillä. Asukkaille ei ole kerrottu sunnuntaina olevasta triplahäädöstä, mutta mm. Anna on veikannut, että sunnuntaina häädetään kolme asukasta.

Tunnelmat ovat jännittyneet äänestystilanteen ja videoklippien näyttämisen takia. Pohtimista aiheutti myös se, kannattaisiko television takia valvoa, jos sieltä näkyisi jotain. Viime yönä ei näkynyt mitään, mutta Anniina ja Alex nukkuivat sohvalla varmuuden vuoksi. Osa asukkaista on viettänyt ainakin alkuyön olohuoneessa, mutta ei ole mitään varmuutta, näkyykö tänä yönäkään televisiosta mitään.

Lue viikkotehtävän kuvaus Subin BB-nettisivuilta

Lue lisää sivustoltamme:
Kaikki asukkaat häätöäänestykseen, viikkotehtävä liittyy äänestykseen
Viimeinen häätöäänestys käynnistyi, triplahäätö sunnuntaina

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.