Viikkotehtävässä on väisteltävää

Asukkaat saivat uuden viikkotehtävän maanantaina iltapäivällä. Tämän viikon tehtävänä on väistellä BB-taloon viriteltyjä nauhoja, jotka eivät saa katketa.

Jokaiseen huoneeseen on viritelty ilmaan pitkin ja poikin paperinauhoja. Nämä eivät saa vaurioitua liikaa, jotta viikkotehtävä onnistuisi. Päivittäiset toimet, kuten ruoanlaitto tai nukkuminen on tehty haasteelliseksi, sillä nauhoja on laitettu niin, että asioiden tekeminen on tehty vaikeaksi tai peräti mahdottomaksi.

Osa nauhoista on viritelty esimerkiksi niin, että sängyillä on vaikea nukkua. Vain sängyillä saa nukkua, BB kielsi lattialla nukkumisen, kun asukkaat olivat pohtineet tätä vaihtoehtoa. Kipeänä oleva Harri saa sen sijaan nukkua missä ja milloin vaan. Keittiössä on rajoitettu mm. tiskaamista, sillä tiskikoneen käyttö on estetty rikkomatta nauhaa. Myös jääkaapin oveen on viritelty nauha, jotta ovea ei saisi kokonaan auki.

Muihinkin oviin on laitettu nauhoja ja niitä ei saa kokonaan auki tai kiinni. Ongelmakohtia ovat etenkin ulko-ovi ja päiväkirjahuoneen ovi avaamisen kannalta. Vessanovea taas ei taas saa kiinni ollenkaan ja sisäsuihkuun on kiinnitetty nauha niin, että viikkotehtävän aikana kannattaa käyttää saunan ulkosuihkua.

Viikkotehtävän yhteydessä on voimassa myös päiväunikielto. Kielto ei kuitenkaan koske sairastavaa Harria ainakaan toistaiseksi. Muut asukkaat eivät saa nukkua päiväunia ja he saavat mennä nukkumaan vasta, kun makuuhuoneesta sammuvat valot. Aamulla herätykseen on herättävä välittömästi.

Asukkaat panostivat viikkotehtävään 80 %:n vedonlyöntiprosentilla.

Viikkotehtävän kuvaus BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.