Asukkaat vaihtoivat puolia - päivitetty 11.09.2009, 17:08

Big Brother -talon päällikkö sai ensimmäisen vastuullisen tehtävän virassaan. Hänen täytyy iltapäivän aikana jakaa asukkaat uudestaan slummiin ja paratiisiin. Kaikki ei kuitenkaan mennyt putkeen, vaan sääntörikkomuksen vuoksi BB vaihtoi puolia päittäin.

Big Brother antoi uudelle päällikölle, Asolle, tänään hieman kello 13 jälkeen tehtävän. Hänen pitää jakaa asukkaat uudestaan slummiin ja paratiisiin siten, että paratiisiin pääsee seitsemän ja slummiin joutuu kuusi asukasta. Päällikkönä Aso ei voi nimetä itseään slummiin.

Aso sai kuulla tehtävästään päiväkirjahuoneessa. BB antoi Asolle miettimisaikaa tehdäkseen jaon ja päästi Ason pian takaisin taloon. Kun BB seuraavan kerran kutsuu Ason pk-huoneeseen, Ason on tehtävä lopullinen päätös asukasjaosta.

Asolla oli mietintäaika uusien jakojen suhteen oli reilut kaksi tuntia. Hän oli saanut BB:ltä ohjeistuksen, ettei hän saanut kertoa tai vihjata tehtävästään muille. Valitettavasti Aso kuitenkin kyseli hieman kautta rantain Danalta, haluaisiko hän Ragnarin kanssa samalle puolelle, josta Dana arvasi, että Aso oli saanut tehtävän.

Parin tunnin jälkeen BB kutsui slummit penkille ja paratiisilaiset sohvalle. BB kuulutti, että Aso sai tehtäväksi jakaa porukan, mutta heti perään kertoi myös, että Aso on rikkonut sääntöjä. Aso oli vihjannut tehtävästään ja tämän vuoksi BB määräsi, että slummit siirtyvät paratiisiin ja päinvastoin. Lisäksi Aso menetti päällikön tittelinsä.

Sääntörikkomus aiheutti kränää väistyvien paratiisilaisten keskuudessa. Erityisesti Esa J. ja Sami ottivat päätöksen raskaasti ja syyttivät Asoa ja Danaa tapahtuneesta. Myös Minna oli hieman närkästynyt, kun taas Jelena otti tilanteen yllättävän rauhallisesti. Slummilaiset luonnollisesti ottivat uuden käänteen ilolla vastaan.

Päivän tapahtumat eivät vielä pääty uuteen jakoon, sillä illalla BB Extran aikoihin taloon astuu uusi naisasukas. Vielä ei ole tietoa, kummalle puolelle uusi asukas joutuu. Nyt kuitenkin slummissa on seitsemän asukasta ja paratiisissa kuusi.

Uusi asukas taloon perjantaina(10.9.2009)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.