Justiina on BB-talon uusin asukas

Suomen viides Big Brother sai perjatai-iltana uuden asukkaan. BB-taloon asteli suorassa BB Extrassa 20-vuotias Justiina Vaasasta.

Uuden asukkaan astuminen taloon tapahtui vanhojen asukkaiden kannalta todella ennalta-arvaamatta. Asukkaat olivat puuhastelemassa olohuoneessa kuka mitäkin, kun häätöovi aukeni ja Justiina tuli taloon.

Ensimmäisenä uuden tulokkaan nähnyt Nino ei aluksi ollut huomata Justiinaa. Sitten Nino säpsähti toden teolla ja muutkin huomasivat vaasalaisneitokaisen tämän jälkeen. Alkujärkytyksen jälkeen alkoi tervehtiminen ja toisiin tutustuminen. Tosin paratiisin puolelle majoittuva Justiina ei sääntöjen mukaan saanut koskea slummilaisia.

Suurin osa asukkaista otti Justiinan vastaan hyvin. Tosin Esa J:llä naama oli mutrussa, kun taloon astui uusi asukas. Justiinan ensimmäiset minuutit talossa olivat todellista älämölöä, mutta pian tunnelmat tasoittuivat ja normaali keskustelu alkoi. Tupakoiville paratiisilaisille, Lotalle ja Ninolle, Justiinan tulo oli iloinen asia, sillä myös Justiina polttaa ja hänellä on kymmenen kartonkia tupakkaa mukanaan.

Ilta BB-talossa jatkuu uuteen asukkaaseen tutustuessa. BB järjestää mitä luultavimmin paratiisissa juhlat uuden asukkaan kunniaksi.

Justiinan profiili sivustollamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.