BB:hen 40 päivää, laskuri sivustolle

Viidennen Big Brother -kauden alkuun on nyt aikaa reilu kuukausi. BB-kuume kasvaa samaa tahtia lämpimien kesäkelien kanssa ja seurannan helpottamiseksi sivustollemme on jälleen käynnistetty BB-laskuri.

*** Aluksi varoituksen sana: SPOILEREITA! Seuraava juttu sisältää paljastuksia BB-talosta, joten jos et halua tietää asiasta ennakkoon, poistu sivulta esim. selaimen Takaisin-/Back-nappulalla! ***

Sivustomme BB-etusivulla on nähtävissä laskuri, joka laskee päiviä aina BB:n alkuun saakka. On huomattava, että laskuri laskee aikaa nimenomaan Subilla nähtävään Kickoff-lähetykseen, joka esitetään keskiviikkona 26. elokuuta klo 21 alkaen. Tähän on aikaa perjantaiaamuna noin 40 päivää. Asukkaat astunevat taloon jo päivää aikaisemmin, eli tiistai-iltana 25. elokuuta.

Tämän sivuston BB-odotuksen ohessa myös viralliset BB-nettisivut Subin netissä seuraavat BB-talon remontin edistymistä. Viime viikolla sivustolla julkaistiin kolme uutta videoklippiä, joista yksi oli erityisen mielenkiintoinen. Tässä videossa taloon oli tuotu ilmeisesti kylpyamme, jota ei ole aiemmin Suomen BB-talossa nähty. Amme oli BB-nettisivujen videossa asentamattomana keskellä olohuonetta.

Muuta erityisen hätkähdyttävää uusissa videoissa ei ollut. Niissä vierailtiin keskeneräisessä makuuhuoneessa ja viime vuonna taloon ilmestyneessä yläkerrassa. Videoiden perusteella talo ei ole läheskään vielä valmis, mutta ei ole myöskään tietoa, milloin nuo videot on kuvattu.

Katso:
BB-laskuri sivustomme etusivulla
BB-talon remonttivideoita Subin netissä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.