BB-silmä on vihreä

Vaikka juhannuksesta on hädin tuskin selvitty ja kesä on kuumimmillaan, ovat BB-mainokset alkaneet televisiossa. Samalla on nähty ensimmäistä kertaa tämän vuoden BB-silmä, joka on nyt vihreä!

Uusi BB-logo teki ensiesiintymisensä kahdessa mainoksessa, jotka ovat pyörineet jo pari päivää ainakin Sub-kanavalla. Logo vilahtaa ruudulla mainoksen alussa ja mainoksen lopussa logo näkyy kokonaan muutaman sekunnin BB-nettisivujen osoitteen kera.

Logo on lähes kokonaan vihreä. Mustalla taustalla mainoksessa olleen silmän reuna on vihreä ja silmämunassa on myös mustaa. Aivan keskellä silmää on punainen, ikäänkuin hehkuva pallo.

Itse mainoksessa pääroolissa ovat BB-juontajat Vappu Pimiä ja Jani Toivola. Kaksikko häärää remontin kourissa olevassa BB-talossa ja "osallistuvat" itsekin remonttiin toisessa mainoksessa. Mainoksessa muistutetaan uusien asukkaiden tulevan taloon syksyllä ja siitä, että BB:n nettisivuilla voi seurata BB-talon remontin vaiheita. Sloganin mukaisesti, syksyllä kaiken pitäisi olla toisin, he myös toteavat.

Uutta logoa ei vielä näy nettisivuilla. Suomen viides Big Brother alkaa elokuun lopussa.

Katso:
BB-talon remonttivideot Subin netistä
Uusi BB-silmä (Photobucket)

Lue aikaisempi uutisemme BB-talon remontista:
BB-talon remontti alkutekijöissään (19.6.2009)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.