Cathy Filippiinien BB:stä vaihtoon Suomeen

Suomen ja Filippiinien Big Brotherien välinen asukasvaihto etenee. Nyt myös Filippiinit on valinnut edustajansa asukkaaksi, joka tulee vierailulle Suomen BB:hen.

Filippiinien BB:n vaihdokkiasukas valittiin kilpailulla, jonka viimeisessä vaiheessa oli kolme asukasta. Hermes, Melai ja Cathy oli mukana kilpailemassa pääsystä asukasvaihtoon. Lopulta Filippiinien BB ilmoitti perjantaina aamupäivällä Suomen aikaa Cathylle, että hän lähtee asukasvaihtoon Suomen BB:hen.

Cathyä ohjeistettiin Filippiinien BB-talossa Suomen-matkaa varten. Cathy kyseli BB:ltä Suomen BB:n asukkaista ja hän oli huolissaan, että häntä saatetaan syrjiä vieraassa maassa. BB vakuutti kuitenkin Cathylle, että häntä tullaan rakastamaan myös Suomen BB:ssä. Cathy ei tiennyt etukäteen mitään Suomesta.

Vaihdokkiasukas Cathy on 22-vuotias sinkkunainen, ammatiltaan sairaanhoitaja. Itse asiassa Cathy on hänen lempinimensä, Catherine on hänen oikea nimensä. Cathy on kotoisin Zamboangasta, mutta nykyisin hän asuu Bohol Islandilla Visayasin provinssissa Filippiineillä.

Cathy on siis vasta tänään valittu Filippiinien edustajaksi asukasvaihtoon. Hänen saapumisensa Suomen BB:hen tapahtuu lähipäivinä, mutta tarkka ajankohta ei ole vielä tiedossa. Suomesta Filippiinien BB:hen lähti eilen Kätlin ja hän astuu Filippiinien BB-taloon lauantaina.

Lue Cathyn esittely Subin BB-nettisivuilta!

Lue lisää sivustoltamme:
Asukasvaihto nähdään jälleen, nyt Filippiineille!
Kätlin lähti asukasvaihtoon Filippiineille

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.