Kätlin sunnuntaina Filippiinien BB-taloon

Suomen BB-talosta asukasvaihtoon lähtenyt Kätlin astelee sunnuntaina Filippiinien BB-taloon. Filippiineillä riehunut myrsky hidasti Kätlinin seurueen matkaa, mutta nyt seurue etenee kohti määränpäätänsä.

Filippiineillä on viime päivinä riehunut myrsky, mutta sääolosuhteet ovat nyt rauhoittuneet. Myrskyn takia Kätlinin seurue, johon kuuluu BB-tuotannon jäseniä, joutui odottamaan Amsterdamissa myrskyn rauhoittumista. Nyt seurue on kuitenkin päässyt jo jatkamaan matkaansa.

Myrsky ei ollut mitenkään epätavallinen Filippiien seudulla. Vastaavanlaisia myrskyjä nähdään alueella useita. Filippiinien BB-tuotannon edustaja kommentoi Subin BB-nettisivuille, että Kätlinin seurueen turvallisuus taataan kaikissa oloissa. Kätlinin seurueen saavuttua Filippiineille, seurue kuljetetaan vartijoiden saattamana Filippiinien BB-talolle, joka sijaitsee pääkaupunki Manilassa. Itse asiassa tämän kauden Filippiinien BB:ssä on kaksi eri taloa, joissa on ollut kauden aikana kaikkiaan 24 asukasta.

Kätlinin on tarkoitus astua Filippiinien BB-taloon sunnuntain aikana.

Kätlin lähti asukasvaihtoon Filippiineille

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.