Cathy poistuu Suomen BB-talosta perjantaina

Suomeen BB-asukasvaihtoon tullut Cathy poistuu perjantaina Suomen BB-talosta. Heti talosta poistumisen jälkeen Cathy tulee BB Extran haastatteluun.

Cathy luulee vielä, että hän saa viettää BB-talossa kokonaisen kuukauden, koska Suomen ja Filippiinien BB:t huijasivat Cathyä ja suomalaisasukkaita keskiviikkona. Vierailu päättyy kuitenkin perjantaina illalla.

Poistuminen tapahtuu suorassa BB Extra -lähetyksessä. Pian poistumisen jälkeen Cathy menee BB Extran suoraan lähetykseen haastatteluun ja näin kuullaan hänen tunnelmansa tuoreeltaan talosta lähdön jälkeen.

Filippiineillä asukasvaihdossa oleva Kätlin viettää viimeisen päivänsä Filippiinien BB-talossa niin ikään perjantaina. Kätlin poistuu sieltä perjantaina illalla paikallista aikaa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.