Samista kolmatta kertaa päällikkö

Tämän viikon päällikkökilpailussa laulettiin. Kaikki BB-talon varsinaiset asukkaat saivat laulaa Jukka Kuoppamäen "Sinisen ja valkoisen" ja parhaan suorituksen esittäjästä tulisi BB-talon uusi päällikkö.

Asukkaat oli koottu sohvalle päällikkökilpailua varten. He saivat kuulla, että päällikkökilpailuna laulettaisiin "Sininen ja valkoinen". Cathy toimi tehtävässä tuomarina ja hänen päätettäväkseen tuli, kenestä tulee seuraava päällikkö. Laulusuoritus piti esittää yksinään ilman sanoja ja karaoke-DVD:n apua.

Suorituksia nähtiin monenlaisia Antin ja Tonin varsin teatraalisista esityksistä Samin ja Ason varsin sulavaan tulkintaan. Suurimpia ongelmia oli Stephanialla, joka ei muistanut suurimpaa osaa sanoista, eikä sävelestä ollut tietoakaan. Myös muilla oli puutteita sanoissa, Toni lauloi välisoittona jopa aivan toista kappaletta.

Arvioinnin asukkaiden lauluesityksistä Cathy teki päiväkirjahuoneessa. Cathy totesi, että valinta oli todella vaikea ja kaikki olivat tosi hyviä. Lopulta oli tuloksen julkistamisen aika ja BB kuulutti Samin olevan päällikkö seuraavan viikon.

Samista tuli päällikkö jo kolmatta kertaa. Edellisen kerran Sami oli päällikkönä kaksi viikkoa putkeen slummi-paratiisijaon aikana lokakuun puolivälin paikkeilla. Päällikkö nauttii koskemattomuutta nimeämisissä ja päällikölle on luvattu myös muita etuoikeuksia.

Tämän viikon päällikkökisaan eivät saaneet osallistua rangaistuksena häätöäänestykseen nimetyt Dana ja Saranna. Heillä ei ole myöskään nimeämisoikeutta tämän viikon nimeämisiin. Nimeämiset käydään torstain iltapäivän aikana ja tulokset julkistetaan illalla.

Päällikkökilpailun tehtävänanto Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.