Cathylle esiteltiin urheilulajeja, asukkaat saivat lisätehtävän

Tiistaina päästiin kunnolla viikkokilpailun kimppuun, kun asukkaat esittivät ensimmäisen esityksen Cathylle. Viikkokilpailuun tuli myös lisätehtävä, kun kaikkien piti alkaa harjoitella "Sininen ja valkoinen" -kappaletta.

Aamupäivällä asukkaat pääsivät lisähuoneeseen (entinen kauppa) valmistelemaan esitystänsä Cathylle. Lisähuoneessa oli rekvisiittaa, kuten esimerkiksi jääkaira, jääkiekko- ja salibandymailoja sekä pesäpallokypärä ja -maila. Lisäksi huoneen seinällä oli kuvat Tarja Halosesta, Jean Sibeliuksesta ja Mannerheimista. Asukkaista kaiketi kukaan ei tunnistanut Sibeliuksen kuvaa, lähinnä veikkailtiin jotain entistä presidenttiä.

Ensimmäinen esitys Cathylle tehtiin urheilulajeista. Sampo, Dana, Sami, Aso ja Antti esittelivät lajeja Cathylle ja muille asukkaille, jotka toimivat yleisönä. Lajiesittelyssä olivat mäkihyppy, hiihto, sauvakävely, pilkkiminen, jääkiekko, salibandy ja pesäpallo. Sampo ja Dana toimivat esittelytilaisuuden juontajina, jotka käänsivät englanniksi Antin pääosin suomeksi tekemät lajiesittelyt. Sami ja Aso demontroivat lajit yleisölle. Toni pääsi lisäksi osallistumaan pesäpallon esittelyyn.

Cathyllä oli hauskaa esittelyn aikana. Hän pääsi myös kokeilemaan muutamaa lajia. Cathy sai hieman kikkailla salibandymailan ja -pallon kanssa ja filippiiniläisneitokainen sai tehtyä jopa maalinkin. Lisäksi Cathy sai tutustua hieman myös pesäpallon saloihin. Ainoa miinus pesäpallon esittelyssä oli se, että laji esiteteltiin baseballina. Cathylle ei kerrottu eroa, että amerikkalainen baseball on käytännössä täysin eri laji kuin suomalainen pesäpallo.

Ennen lajiesittelyä asukkaat olivat saaneet BB:ltä lisätehtävän viikkokilpailuun. Heidän piti opetella "Sininen ja valkoinen" -kappale ja esittää se BB:lle torstaina. Asukkaille annettiin laulun sanat ja heille soitettiin talon kaiuttimista se kerran. Lajiesittelyn jälkeen asukkaat saivat kappaleen karaokeversiona televisiosta, josta he voivat sen laulaa useaan kertaan illan aikana.

Myös Cathyn on osallistuttava laulutehtävään. Laulun opiskelu pääsi Cathyllä hyvin vauhtiin ja hänelle käännettiin laulu englanniksi ja hän pääsi perille hyvin myös suomenkielisistä sanoista. Cathy sai hyvin kiinni laulun sävelmästä ja sanojen lausunta oli todella hyvällä tasolla suhteessa pieneen harjoitteluaikaan. Karaokelaulannan lisäksi Cathy lauleskeli kappaletta paljon myös yksikseen.

Tiistai jatkui BB-talossa miellyttävissä ja lämpimissä merkeissä.

Lisätehtävä viikkokilpailuun: Sininen ja valkoinen(Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.