Esa A:sta talon uusi päällikkö

Kätlinin asukasvaihtoon lähdön jälkimainingeissa BB-talossa käytiin torstaina myös päällikkökilpailu. Asukkaat kilpailivat toisiaan vastaan Uncharted 2 -konsolipelissä.

Vaikka BB-talon kahtiajako päättyi maanantaina, päällikkökilpailut pysyvät yhä viikko-ohjelmassa. Tällä viikolla päällikkökilpailuna piti pelata Playstationin Uncharted 2 -konsolipeliä BB-talon uudessa salaisessa pelihuoneessa. Asukkaat olivat harjoitelleet peliä pareittain tiistaista lähtien.

Torstaina aamupäivällä oli päällikkökilpailun aika. Jokainen asukas kävi pelaamassa peliä 15 minuutin ajan pelihuoneessa yksin. Se, joka pääsisi pelissä pisimmälle, olisi BB-talon seuraava päällikkö. Arvion asukkaiden paremmuudesta teki Uncharted 2 -pelin asiantuntija.

Päällikkökilpailun aloitti Esa A., joka pisti pohjalle todella kovan tuloksen. Uncharted-pelin ykkösosan läpikahlannut helsinkiläinen oli ennakkosuosikki tehtävässä, eikä hän pettänyt. Myös muutamia muita hyviä tai lupaavia suorituksia nähtiin. Esimerkiksi Tonilla päällikkötitteli kaatui muutamaan pelihahmon kuolemaan.

Talon naisasukkaat tarjosivat päällikkökilpailussa parasta viihdettä. Heidän eläytymisensä peliin oli huvittavaa katsottavaa, kun he taistelivat hahmonsa puolesta. Paras eläytyminen -palkinto päällikkökilpailusta annettaisiin Iidalle. Valitettavasti asukasvaihdokki Kätlinin suoritusta ei nähty, mutta harjoituksissa virolaisneitokainen oli todella viihdyttävää katsottavaa.

Dana oli viimeinen asukas, joka teki päällikkökilpailun suorituksen. Vain muutama minuutti Danan suorituksen päätyttyä Big Brother kutsui asukkaat sohvalle. BB julkisti päällikkökilpailun voittajan, joka oli Esa A. Esa A. ei ole ollut päällikkönä kertaakaan ja hän oli talossa olevista alkuperäisasukkaista ainoa, joka ei ole ollut päällikkönä. Myöskään vaihdossa oleva Kätlin ei vielä ole ollut päällikkönä.

Päällikkö saa koskemattomuuden nimeämisissä ja hänelle tulee mahdollisesti muitakin etuoikeuksia. Nimeämiset käydään torstaina iltapäivällä ja tulokset julkistetaan torstain BB Extrassa.

Lue päällikkökilpailun tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.