Kätlin lähti asukasvaihtoon Filippiineille

Suomen Big Brotherin kautta aikojen toinen asukasvaihto käynnistyi tänään. Suomesta Filippiinien BB:hen lähti aamuvarhaisella Kätlin.

BB-talossa vietettiin viidakkobileiden jälkeistä aamua, kun Kätlin kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Kätliniltä kysyttiin aluksi hänen englannin kielen taidostaan, kunnes hänelle kerrottiin, mistä on kysymys. Kätlin sai tietää, että hänet lähetetään asukasvaihtoon Filippiineille. Onnesta soikeana ollut neitokainen passitettiin pakkaamaan, vaikka hänellä ei ollut hajuakaan, missä Filippiinit sijaitsee. Kätlin veikkasi Grönlannin suuntaa.

Samaan aikaan, kun Kätlin oli pk-huoneessa, muut asukkaat herätettiin ja käskettiin pihalle. Aamupöpperössä alkoivat heti spekulaatiot asukasvaihdosta. Läpi koko kauden asukkaat ovat höpötelleet, että joku lähtee käymään Brasiliassa ja tätä pidettiin vahvimpana vaihtoehtona nytkin. Muitakin vaihtoehtoja heiteltiin.

Muiden asukkaiden ollessa ulkona Kätlin pakkasi tavaroitaan. Saatuaan tavaransa pakattua, Kätlin poistui Suomen BB-talosta kohti Filippiinien BB-taloa. Muut asukkaat pääsivät sen jälkeen takaisin taloon ja he menivät heti tarkastamaan Kätlinin tavarat. Ne olivat poissa talvitakkia lukuun ottamatta. Asukkaat arvasivat, mitä oli tapahtunut ja he pitivät takkia vinkkinä, että Kätlin tulee vielä takaisin.

Toinen asukasvaihto on siis käynnissä. Kätlinin astuminen Filippiinien BB-taloon nähdään sunnuntain Talk Show'ssa, mutta klippejä Filippiinien BB-talosta ja Kätlinin lähdöstä nähdään jo tämän päivän BB Extrassa. Vaihdokkiasukki Suomen BB:hen tulee lähipäivinä.

Asukasvaihto nähdään jälleen, nyt Filippiineille!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.