Hyvinvointiviikko päättyi juhliin, leijona tuli taloon

Big Brother -talon hyvinvointiviikko saatiin perjantaina päätökseen, kun asukkaat saivat juhlat. Samalla taloon tuli vierailulle aikaisemmilta kausilta tuttu leijona.

Vielä torstaina ja perjantaina asukkaat saivat viettää terveellistä elämää ja kuntoilua. Torstaisen päällikkökilpailun jälkeen asukkaat tekivät vielä BB:n järjestämiä marssimusiikkihölkkiä tiedotuksineen ja he söivät terveellistä ruokaa. Enää perjantaiaamuna ei tullut marssimusiikkiherätystä, mutta päivällä kertaalleen asukkaat pääsivät hölkälle pihalle.

Terveellistä ruokaa oli syötävä ja oli oltava tupakatta ja ilman herkkuja iltaan asti. Lopulta asukkaat päästettiin piinasta, kun sisälle suljetut asukkaat päästettiin pihalle. Asukkaat saivat hyvinvointiviikon päätteeksi juhlat, jossa oli tarjolla makkaraa, herkkuja, alkoholia ja sikareita.

Asukkaita odotti myös yllätys. Pihalla oli piilossa leijona, joka on vieraillut BB-talossa myös kolmella aikaisemmalla kaudella. Leijona oli piiloutunut viltin alle, josta se yllätti pihalle rynnänneet asukkaat täydellisesti. Hieman jopa pelästyneet asukkaat karkasivat takaisin sisään ennen kuin he tekivät lähempää tuttavuutta vierailijaan.

Leijonan visiitti talossa kesti reilut parikymmentä minuuttia. Tässä ajassa leijona ehti halailla tai muuten olla lähikontaktissa asukkaisiin, myllätä hieman makuuhuonetta ja vierailla asukkaiden kanssa päiväkirjahuoneessa. Ainakin toistaiseksi leijona hyvästeli asukkaat patistamalla heidät pihalle. Leijona sulki terassin oven asukkaiden nenän edestä ja asukkaat jäivät vilkuttamaan leijonalle terassin verhojen sulkeutuessa.

Leijonan poistuttua asukkaat jatkoivat illan viettoa tarjoilujen kera. Asukkaiden päästyä sisälle, heitä odotti koristeltu BB-talo. Sisälle oli tuotu lisää herkkuja sekä SingStar-peli, jota asukkaat pääsivät laulamaan illan mittaan. Juhlinta jatkui iloisissa ja humaltuvissa tunnelmissa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.