Uusvanha asukas taloon sunnuntaina! - päivitetty 13.11.2009, 19:54

Vielä viidennen tuotantokauden loppumetreillä BB-talossa nähdään yllätyskäänne. Taloon saapuu sunnuntaina vielä yksi uusi asukas - tai siis tarkemmin sanoen uusvanha asukas!

Sunnuntaina taloon astuva asukas on talossa aiemmin tällä kaudella ollut asukas. Tämä tieto paljastettiin perjantain BB Extra -lähetyksessä. BB-nettisivuilla uutisoidaan lisäksi, että tämä uusvanha asukas tulee piristyttämään talossa olevien asukkaiden arkea. Tarkoittaako tämä sitä, ettei asukas ole talossa loppukautta?

Uusvanhan asukkaan nimeä ei vielä paljastettu. Asukkas tulee taloon sunnuntain suorassa Talk Show -lähetyksessä. BB-nettisivuilla lupailtiin, että uusvanha asukas astuu taloon Talk Show'n alkupuolella. Tuttuun tapaan sunnuntaina talosta myös häädetään yksi asukas ulos talosta.

Katso Big Brother Talk Show Subilla sunnuntaina klo 21.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.