Kätlin ja Ragnar häätöäänestykseen - päivitetty 24.09.2009, 20:30

Viidennellä viikolla häätöäänestykseen joutui kaksi asukasta. Torstaina käytyjen nimeämisten mukaan häätöuhan alla ovat Kätlin ja Ragnar.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen päällikkökilpailun jälkeen. Päällikkönä jatkavalla Sampolla oli koskemattomuus ja slummilaisetkin saivat nimetä, koska he olivat voittaneet nimeämisoikeuden nimeämiskilpailuista.

Big Brother oli kutsunut asukkaat koolle tuttuun tapaan kertoakseen nimeämisten tulokset. Ensimmäisenä kaiuttimista kuului Kätlinin nimi. Kätlinin reaktio oli lähes epäuskoinen: "Kolmas kerta, herrajumala!" Ragnarin nimi kuului tämän jälkeen, jonka virolaislähtöinen mies otti tuttuun tyyliinsä rauhallisesti.

Muut asukkaat olivat yllättyneen oloisia nimeämisten tuloksista. Jo häätöäänestyksessä olevien määrä, vain kaksi, yllätti monet. Myöskin henkilöt, jotka ovat äänestyksessä, tuli joillekin yllätyksenä. Mitään suurempaa draamaa ei nimemistulosten julkistus ei kuitenkaan aiheuttanut, vaan ilta BB-talossa jatkui pian tutuilla urillaan.

Seuraava asukas häädetään tavalliseen tapaan ensi sunnuntaina. Kuten häädössä olevien määrästä voi päätellä, sunnuntaina talosta tulee ulos vain yksi asukas.

Katso myös:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilta
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.