Sampo jatkaa BB-talon päällikkönä

Big Brother -talon päällikön titteli oli jälleen haussa torstaina uudessa päällikkökilpailussa. Tämän viikon kilpailussa piti kuljettaa muuttolaatikoita radan läpi mahdollisimman nopeasti.

Tehtäväalueella oli rata, joka alkoi maan tasalta. Sieltä noustiin portaita sillalle, ylitettiin silta ja laskeuduttiin portaat alas maalialueelle. Asukkaat joutuivat kantamaan muuttolaatikoita, joiden pohjalle oli kaadettu jonkin verran jotain liejua. Nopeimmin radan selvittäneestä tulisi uusi päällikkö. Minna ei saanut osallistua kilpailuun BB:n määräyksestä kipeän jalkansa takia.

Sami aloitti tehtävän suorittamisen ja selvitti radan noin kahteen minuuttiin. Samin jälkeen radan selvittivät Aso, Kätlin ja Toni reiluun kahteen minuuttiin. Kätlinille suurimpia ongelmia tuotti hänen pituutensa (liian lyhyt), joka vaikeutti laatikoiden kantamista korkeiden kaiteiden välissä. Toni taas aloitti liian vauhdikkaasti ja hän hyytyi loppua kohden.

Tonin jälkeen radalle tuli Ragnar, joka näytti vahvalta voittajaehdokkaalta. Viidentenä yrittäjänä hän teki ylivoimaisen pohja-ajan. Seuraavat yrittäjät Nino ja Dana eivät päässeet lähellekään, mutta Esa A. haastoi Ragnarin toden teolla jääden kärkiajasta vain sekunnin.

Tulosluettelon kärki pistettiin lopullisesti uuteen uskoon Sammon vuoron jälkeen. Sampo oli Ragnaria nelisen sekuntia nopeampi ja päällikön titteli näytti lipuvan jälleen Sammolle. Viimeiset yrittäjät Esa J., Justiina ja Marko eivät enää haastaneet Sampoa päällikkökisan voitosta.

Justiina yritti erilaista taktiikkaa kuin muut kumoamalla kaiken liejun kolmeen laatikkoon ja jättäen kolme laatikkoa kokonaan tyhjiksi. Tämän tehtyään Justiina tosin havaitsi, että liejua sisältäneet laatikot tulivat liian painaviksi, eikä taktiikka kannattanut. Eikä myöskään Justiinan kunto näyttänyt riittävän tarpeeksi nopeaan suoritukseen.

Marko oli täysin oma lukunsa, sillä tukevahko tupakanpolttaja puuskutti hurjasti, vaikka meni tehtävän läpi kävelyvauhdilla. Sisulla Marko sai tehtävän suoritettua reiluun viiteen minuuttiin. Yleisönä olleilta muilta asukkailta Marko sai hurjat kannustukset, kuten myös muut suorittajat vuorollaan.

Päällikkökilpailun jälkeen alkoi spekulointi tehtävän voittajasta. Asukkaat veikkailivat, että Sampo, Ragnar tai Esa A. olisi uusi päällikkö. Voittajaehdokkaista etenkin Ragnar oli kohtuullisen voitonvarmana kuultuaan muiden mielipiteet suorituksista.

Tulosten julkistus tuli aika pian kisan päätyttyä. BB kutsui asukkaat koolle. Kaiuttimista kuului, että Sampo on BB-talon uusi päällikkö. Ragnar oli tuloksesta silminnähden pettynyt, vaikka totesi, ettei ollut uskonut voittoonsa. Sammon voittoputki päällikkökilpailussa jatkuu, sillä mies voitti samaisen kilpailun myös viikko sitten.

Nykyiselle päällikölle on luvassa pääohjaaja Kim Sainion mukaan erityisetuja luvassa. Sainio paljasti asian NRJ:n Aamupoikien haastattelussa torstaiaamuna. Päällikkö sai nimeämisiin koskemattomuuden ja lisäksi hän saa perjantaisin vaikuttaa slummin ja paratiisin kokoonpanoihin. Mikäli Sainiota on uskominen, on vielä muutakin luvassa.

Päällikkökilpailun viralliset lopputulokset:

 1. Sampo      1.36,02
2. Ragnar 1.40,87
3. Esa A. 1.41,66
4. Esa J. 1.54,39
5. Sami 2.00,03
6. Toni 2.04,94
7. Aso 2.08,49
8. Kätlin 2.10,98
9. Nino 2.11,48
10. Dana 2.27,78
11. Justiina 2.31,32
12. Marko 5.06,68

BB kielsi Minnan osallistumisen tehtävään.

Lue päällikkökilpailun tehtävänkuvaus BB:n nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.