Kuntokuuri jatkui tiistaina

Maanantaina alkanut hyvinvointiviikko jatkui tiistaina. Toisen päivän teemana oli sokeri ja siitä kuultiin hölkkäyksen ohessa tulleissa tiedotuksissa.

Tiistai alkoi marssimusiikilla, mikä tiesi aamuista happihyppelyä. Asukkaiden piti kokoontua pihan nurmialueelle riviin kahdessa minuutissa, jonka jälkeen musiikin loputtua alkaisi hölkkääminen. Hölkkäämisen aikana pihan kaiuttimista kuuluu tiedotuksia, jotka tiistaina koskivat sokeria. Hölkkäyssessioita oli tiistaina kahdesti, toinen oli illalla.

Päivemmällä asukkaat pääsivät myös osallistumaan strip-aerobiciin. Taloon oli saapunut ohjaaja opastamaan asukkaita lajin saloihin. Varusteina strip-aerobicissä oli tanko ja vaatteet, joita pystyi siis vähentämään, jos halusi. Etenkin monet miespuoliset asukkaat riisuivat yhdessä vaiheessa ylävartalonsa paljaaksi, mutta myös naisilta nähtiin hieman paljasta pintaa.

Ohjaaja näytti asukkaille joitakin liikkeitä. Aluksi harjoiteltiin ryhmässä, jonka jälkeen tytöt tekivät lyhyen esityksen pojille ja sitten pojat tytöille. Miehet olivat varsin innoissaan tästä tehtävästä. Naisten takapuolet olivat suuri kiinnostuksen kohde ja miehet pääsivätkin näkemään ne lähietäisyydeltä aika ajoin.

Strip-aerobic -tunnin jälkeen meno talossa rauhoittui. Oli aika antaa hyvinvointia myös mielelle ja BB oli toimittanut taloon SingStar-laulupelin. Asukkaat saivat lauleskella kappaleita vapaasti, joita oli usealla levyllä ja tallennettuna myös Playstationiin.

Illan aikana asukkaiden oli kuitenkin valittava kappaleiden joukosta heidän suosikkinsa. Jokainen kävi kertomassa loppuillasta päiväkirjahuoneessa oman suosikkinsa. Vielä ei ole tietoa, mikä merkitys tällä on, mutta saattaa olla, että kappale lauletaan torstain päällikkökilpailussa. Eniten pisteitä SingStarissa saanut olisi sitten päällikkö. Toistaiseksi tämä on kuitenkin vain spekulaatiota. Päällikkökilpailu voi yhtä hyvin olla urheilullinen viikon teemaan liittyen.

Hyvinvointiviikko ja erityisesti tupakan puute alkaa kiristää hermoja. Jo maanantaina muille asukkaille äksyillyt Toni jatkoi kiukutteluaan myös tiistaina. Aamupäivällä Toni ärähti Asolle ja illalla Toni joutui riitaan Kätlinin kanssa. Riita Kätlinin kanssa johtui nukkumapaikoista, kun Kätlin halusi vaihtaa nukkumapaikkaansa. Toni hermostui siitä, että Kätlin oli päivällä sanonut halunneensa nukkua aivan toisessa paikassa yhteissänkyä. Tonilla tuntuu siis pinna olevan todella kireällä.

Keskiviikkona BB-talon hyvinvointiviikko jatkuu uudella päivän teemalla.

Lue SingStar-tehtävän tehtäväkuvaus Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.