Rangaistusten maanantai slummilaisille

Uusi viikko BB-talossa on käynnistynyt rangaistusten jakelemisella. Slummilaiset ovat saaneet Big Brotherilta kaksi rangaistusta, jotka ovat verottaneet heidän elinolojaan.

Ensimmäinen rangaistus tuli slummilaisten ja paratiisilaisten välisestä koskettelusta Esa A:n kehittelemän tammipelin yhteydessä. Kahtiajaon säännöissä kosketukset puolien välillä oli ehdottomasti kielletty. Rangaistuksena tästä slummilaiset menettivät patjansa ja makuualustansa sekä heidän ruokatoimituksiaan tullaan vähentämään.

Noin tuntia myöhemmin slummilaisille sateli uusi rangaistus. Tämäkin koski tammipeliä. Tällä kertaa Esa A. oli helpottanut tammipelin seuraamista ulkomaailmassa kirjaimien ja numeroiden luettelemisella. Jälleen slummilaiset joutuivat kärsimään. He joutuivat palauttamaan kaikki ruokatarvikkeensa varastohuoneeseen.

Vielä ensimmäiseen rangaistukseen slummilaiset suhtautuivat hyvällä huumorilla, mutta toisessa rangaistuksessa rivit alkoivat rakoilla. Etenkin Esa J:lle rankaisutoimenpiteet tuntuivat ottavan koville. Myös paratiisissa oltiin huolissaan tulleista rangaistuksista, sillä heillä oli pelko, että he joutuvat takaisin slummiin ja kaikki parannukset elinolosuhteisiin ovat menneet.

Kuulostaa siltä, että BB on heti viikon aluksi hyvin ankarana. BB haluaa näyttää asukkaille, ettei BB:n tai sääntöjen kanssa ole leikkimistä. Varsin usein sääntöjä rikkovina olisi asukkaiden kannalta toivottavaa, että säännöt menisivät vihdoin perille. Ovathan he olleet Justiinaa lukuun ottamatta talossa jo yli 20 päivää.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.