Sampo pisti slummin ja paratiisin jaot osittain uusiksi

Tuore BB-talon päällikkö Sampo joutui perjantaina ensimmäisen kovan päätöksen eteen. Sampo joutui jakamaan porukan osittain uudestaan slummiin ja paratiisiin.

Iltapäivällä noin kello 14 Sampo sai tehtävän Big Brotherilta. Hänen täytyi jakaa asukkaat uudestaan niin, että kolme paratiisin asukasta siirtyy slummiin ja kolme slummin asukasta paratiisiin. Tehtävä annettiin pk-huoneessa, jonka jälkeen Sampo päästettiin muiden asukkaiden joukkoon miettimään uusjakoa.

BB antoi Sammon miettiä jakoa noin tunnin, jonka jälkeen hänet kutsuttiin uudelleen pk-huoneeseen. Heti tämän jälkeen asukkaat koottiin yhteen sohvalle ja penkille kuulemaan uusjaosta. Tultuaan pk-huoneesta Sampo ohjasi paratiisin asukkaat Justiinan, Tuijan ja Esa A:n slummiin ja slummin asukkaat Kätlinin, Danan ja Samin paratiisiin.

Vaihto tapahtui varsin hiljaisesti. Paratiisiin tulijat olivat tyytyväisiä muuttoonsa, mutta ilon osoitukset olivat varsin hillittyjä. Slummiinkaan joutunut kolmikko ei pahemmin valittanut asemaansa, vaikka Tuija hieman valittikin.

Jaon päättänyt Sampo otti tilanteen raskaasti. BB-talon päällikkö meni hiljaiseksi jaon tehtyään, eikä halunnut puhua juuri ollenkaan. Toki osa selittyi sillä, ettei hän halunnut rikkoa sääntöjä. BB:hän on tällä viikolla rankaissut asukkaita - käytännössä siis slummeja - rankalla kädellä sääntörikkeistä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.