Saranna häädettiin yhdentenätoista

Muutaman tiukan häätöäänestyksen jälkeen nähtiin vaihteeksi varsin selvä sunnuntai-ilta, kun Saranna häädettiin. Talon uusimpiin asukkaisiin kuulunut neitokainen häädettiin selkeällä marginaalilla.

Äänestystulos oli käytännössä selvä koko Talk Show'n aikana. Saranna oli koko ajan putoamassa, eikä hänen eronsa kilpakumppaneihinsa juuri kaventunut. Loppuvaiheessa hänen eronsa vain kasvoi.

Parhaimmassakin tapauksessa Sarannan ero toiseksi huonoimmassa asemassa olleeseen Anttiin oli vain hieman vajaassa 20 prosenttiyksikössä. Lopulta Sarannan ja Antin väliseksi eroksi muodostui 23,70 prosenttiyksiköksi. Saranna jäi lopputuloksissa -29,05 %:iin, kun Antin tulos oli -5,35 %. Koko ajan parhaimmassa asemassa oli Esa A., joka oli ainoana plussalla ylivoimaisesti hänen tuloksensa ollessa +7,79 %. Muut häätöäänestyksessä olleet olivat Dana ja Stephania.

Häätöäänestyksen tuloksen julkistus ei sisältänyt suurta dramatiikkaa. BB-talon lemmenpariksi muodostunut Saranna ja Sami suutelivat kiihkeästi vielä aivan häädön kynnyksellä, kun Saranna oli jo poistumassa häätöovella. Ulkomaailman puolella ilman naistansa jäänyt Sami ei sentään käynyt.

Vapun haastattelussa Saranna antoi varsin järkeviä vastauksia. Vaikka Saranna ei sitä suoraan myöntänyt, rivien välistä Saranna tunnusti harrastaneensa "aikuisten leikkejä" Samin kanssa. Vakavissaan Saranna ei omien sanojensa mukaan ei Samin suhteen ollut ja hän kertoi pitäneensä Samia vain leikkikalunaan. Saranna ei myöskään uskonut Samin rakkaudentunnustuksiin. Sarannaa ei haittaisi, jos Sami löytäisi talossa uuden naisen kainaloonsa.

Sarannan häädön jälkeen taloon jäi yhdeksän asukasta. Big Brotheria on jäljellä vielä tämän kauden osalta tasan kolme viikkoa.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Sami suuteli Sarannan ulos talosta
Näistä Saranna muistetaan
Saranna Vapun tentissä: En uskonut Samin rakkaudentunnustuksiin

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.