Tiistaina piimää päin pläsiä

Tiistain nimeämiskilpailuna oli piimää päin pläsiä. Tehtävässä slummin asukkaat toimivat maalitauluina ja heillä oli mahdollisuus voittaa itselleen elintarvikkeita.

Viikon toisena nimeämiskilpailussa slummilaiset saivat mahdollisuuden voittaa ruokapalkintoja pudottamalla elintarvikkeita maalitaulusta. Lisäksi kaksi asukasta kerrallaan joutui maalitauluksi, kun muut slummilaiset yrittivät pudottaa palkintoja.

Elintarvikkeita pudotettiin vesi-ilmapalloilla, jotka oli täytetty piimällä. Maalitauluina toimivat asukkaat seisoivat päät ulkona aukoista, joita palkinnot ympäröivät. Jokaisen slummilaisen piti seistä maalitauluna vähintään kerran. Piimäpalloja oli yhteensä 20.

Slummilaisten tulos nimeämiskilpailussa ei ollut mairitteleva. He saivat vain kaksi palkintoa, keksipaketin ja purkillisen oliiveja. Vasta viimeisellä Ason tekemällä heitolla slummilaiset oivalsivat hyvän taktiikan, joka olisi ollut heittää mahdollisimman kovaa taulua kohti, tähtäämisestä suuremmin välittämättä. Se oli kuitenkin myöhäistä, koska Aso oli jo heittänyt viimeisen heiton.

Tämän viikon nimeämiskilpailu saadaan päätökseen tänään keskiviikkona.

Katso tiistain nimeämiskilpailun tehtävänanto

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.