Nimeämiskilpailu onnistui, keskiviikkona jäinen tehtävä

Nimeämiskilpailun kolmantena päivänä oli vuorossa jälleen lyhyemmän puoleinen tehtävä. Slummin asukkaat saivat tehtäväkseen etsiä jääkuutioista elintarvikkeita itselleen.

Viimeisen nimeämiskilpailun tehtävän alkua saatiin odottaa iltapäivään. Tehtävässä piti sulattaa kahta jääkuutioita siten, että sieltä saataisiin kuutioiden sisältämät elintarvikkeet. Big Brother vielä helpotti tehtävää niin, että elintarvikkeita sai hakea kaikilla keinoilla, siis myös rikkomalla, kuitenkaan siirtämättä kuutioita.

Tehtävä oli ohi muutamassa minuutissa. Esa A. ja Esa J. hakkasivat pihalla olleilla leca-harkoilla jääkuutiot kappaleiksi. Kuutioiden sisältä paljastui mm. karkkia, kaksi tölkkiä olutta, sisäfilepihvejä ja kebablihaa. Ilo slummissa oli ylimmillään, kun nopea tehtävä oli ohi.

Totuuden hetki tuli iltaseitsemän jälkeen, kun BB kertoi nimeämiskilpailun tuloksen. Slummilaiset saisivat nimeämisoikeuden, jos onnistuisivat nimeämiskilpailussa. BB kuulutti taloon, että nimeämiskilpailu oli onnistunut.

Nimeämiset pidetään torstaina. Ennen nimeämisiä pidetään päällikkökilpailu, jonka voittajasta tulee BB-talon uusi päällikkö. Päälliköllä on koskemattomuus tämän viikon nimeämisissä, kuten myös viime sunnuntaina taloon tulleilla uusilla asukkailla, Markolla ja Tonilla.

Keskiviikon nimeämiskilpailun tehtävänanto

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.