Viimeinen häätöäänestys käynnistyi, kaikki asukkaat äänestyksessä - päivitetty 20.11.2009, 00:50

Suomen viidennen Big Brotherin viimeinen häätöäänestys käynnistyi torstaina. Viimeiseen häätöäänestykseen ei pidetty oikeita nimeämisiä, vaan BB laittoi kaikki varsinaiset asukkaat häätöäänestykseen. Sunnuntain Talk Show'ssa häädetään peräti neljä asukasta.

Torstaina aamupäivällä BB-talossa pidettiin valenimeämiset, mutta niillä ei ollut mitään tekemistä tämän viikon häätöäänestyksen kanssa. Asukkaat pidettiin siinä uskossa, että nimeämiset olivat oikeat. Valenimeämisissä BB-talon päälliköllä Tuijalla oli koskemattomuus.

Kaikki asukkaat ovat siis häätöäänestyksessä Tuijaa lukuun ottamatta. Tuijalla ei ole oikeasti mahdollisuutta voittaa BB:tä, vaan hän poistuu talosta ensi sunnuntaina suoritettuaan salatehtävän. Tuija sai BB:ltä viime sunnuntaina salatehtävän, jossa hänen on uskoteltava, että on talossa finaaliin saakka ja hänen on valittava yksi asukas kanssaan finaaliin. Tämä ei siis pidä paikkaansa.

Ensi sunnuntaina päättyvässä häätöäänestyksessä häädetään peräti neljä asukasta ulos talosta. Näin ollen finaaliin jää neljä asukasta, kun myös Tuija poistuu talosta. Asukkaille ei ole kerrottu sitä, että kaikki ovat äänestyksessä, kuka asukas on Tuijan "valinta" ja sitä, että sunnuntaina häädetään neljä asukasta.

Tämän sunnuntain häätöäänestys on tämän kauden viimeinen. Viimeisen häätöäänestyksen jälkeen on enää jäljellä voittajaäänestys viimeisellä viikolla. BB:n finaalissa ensi viikon sunnuntaina tämän kauden voitosta taistelee neljä asukasta.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen valenimeämisissä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.