Kaksi hääparia sanoo Tahdon BB-talossa lauantaina

Lauantaina nähdään BB-talossa nähdään mielenkiintoinen muutos viikkorytmiin, kun talossa nähdään häät. Peräti kaksi paria astelee alttarille ja lipuu avioliiton satamaan Big Brotherin, BB-asukkaiden ja tv-katsojien silmien alla.

Big Brotherin nettisivuilla järjestettiin alkusyksystä avoin haku kaikille tuleville hääpareille, jotka haluaisivat pitää häät BB-talossa. Hakuun osallistui BB-nettisivujen mukaan 274 paria, joista yksi valittiin mukaan ohjelmaan. BB-talon häät pidetään nyt lauantaina.

Keskiviikon BB Extrassa julkistettiin pari, joka sanoo "Tahdon" lauantaina. Hääpari tulee Vihdistä, 23-vuotias Katja ja 27-vuotias Mikael. Pari on seurustellut kahdeksan vuotta ennen avioon astumista. Idean häiden pitämisestä BB-talosta he saivat ystäviltään. He halusivat häihinsä jotain erikoista ja siksi he halusivat häät nimenomaan BB-talossa.

Lauantain häistä tulee itse asiassa tuplahäät, sillä myös toinenkin pari vihitään samana päivänä BB-talossa. Perjantain BB Extrassa julkistettiin yllätyskäänne, kun ohjelmassa kerrottiin, että myös viime vuoden BB-asukkaat Henna ja Antti vihitään talossa. Puolisen vuotta seurustellut pari on viihtynyt tiiviisti julkisuudessa BB:n jälkeen. Häät tulevat heille nopeammalla aikataululla kuin he suunnittelivat, mutta Antti pitää BB-häitä ainutlaatuisena mahdollisuutena, joten sitä ei voi missata.

Nykyiset BB-talon asukkaat osallistuvat häiden valmisteluun ja he ovat myös häävieraita. Häävalmistelut aloitettiin tiistaina, kun asukkaat maalasivat päällikkö Tuijan johdolla entisen slummin puoleisen seinän takaisin valkoiseksi. Myöhemmin maalattiin myös ex-slummin oven ja ikkunoiden karmit ja slummimakkarin oven karmit valkoisiksi.

Valmistelut saivat jatkoa torstaina, kun asukkaat saivat tehtäväksi opetella hääparille laulettavan laulun. Laulu oli Olavi Uusivirran "Tuu mun vaimoksein". BB toimitti asukkaille laulun sanat ja BB on soittanut asukkaille laulun talon kaiuttimista useampaan kertaan. Harjoittelu on jatkunut satunnaisesti näiden päivien aikana.

Asukkaat eivät tiedä tulevista hääpareista yhtään mitään. He jopa epäilevät, että mitään häitä ei edes ole, ne ovat huijausta. Sitten on heitetty myös veikkailuja hääpareista. Heti alkuun spekuloitiin, josko Tuija on Esa A:n tyttöystävä ja Tuija ja Esa A. menisivät naimisiin. Spekulaatioissa on ollut myös, että naimisiin menisivät talossa vieraillut Paavo-koira ja Kätlinin koira Diiva. Vaihtoehtoina on pidetty myös joitain tuotannon väkeä tai ketä tahansa ulkomaailman paria.

Häiden alkamisajankohdasta ei ole tietoa, mutta ne pidetään lauantain aikana. Sub lähettää häistä tunnin erikoisohjelman sunnuntaina juuri ennen Talk Show'ta, jossa häädetään tällä viikolla peräti neljä asukasta talosta.

BB-häät suorana 24/7-palvelussa lauantaina
Big Brother: Häät talossa Subilla sunnuntaina klo 20.00
Big Brother Talk Show Subilla sunnuntaina klo 21.00

Lue hääparien haastattelut Subin BB-nettisivuilta:
Katja & Mikael
Henna & Antti

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.