Viisi asukasta häätöäänestykseen, osa rangaistuksena! - päivitetty 22.10.2009, 21:13

Tämän viikon häätöäänestykseen saatiin yllätyskäänne, kun häätöäänestykseen joutui asukkaita rangaistuksena nimeämisten lisäksi. Häätöuhan alle joutuivat Marko, Sampo, Aso, Sami ja Toni.

Torstaina iltapäivällä käytiin tuttuun tapaan tämän viikon nimeämiset. Stephanialla oli nimeämisissä koskemattomuus, koska hän oli voittanut aamupäivällä päällikkökilpailun. Stephania oli myös ainoa uusi asukas, joka sai nimetä talon vanhoja asukkaita BB-talon päällikkönä. Muilla uusilla asukkailla ei ollut nimeämisoikeutta, eikä heitä saanut nimetä.

Nimeämistulosten perusteella häätöäänestykseen nimettiin Marko ja Sampo. Marko oli ollut jo jonkin aikaa varma siitä, että hän on mukana häätöäänestyksessä. Tamperelainen on ollut mukana kolmessa edellisessä häätöäänestyksessä ja selvinnyt niistä jokaisesta. Sampolla on takanaan kaksi häätöäänestystä, viimeksi viime viikolla.

Big Brotherilla oli kuitenkin vielä pommi pudotettavanaan asukkaiden niskaan. Paratiisissa oli rikottu sääntöjä ja siitä seurasi rangaistus. Maanantain Oktoberfesteillä BB oli määrännyt, että kaikki paratiisilaiset saavat juoda vain omia juomiaan (juomat jaettu tasan). Aso, Sami ja Toni olivat kuitenkin hörppineet paratiisin naisten juomia illan aikana, minkä BB oli kieltänyt.

Rangaistuksena muiden juomien juomisesta BB passitti häätöäänestykseen myös Ason, Samin ja Tonin. Toni tosin olisi joutunut äänestykseen myös nimeämispisteiden perusteella, sillä hän sai toiseksi eniten pisteitä nimeämisissä, eli saman verran (viisi) Sampon kanssa.

Kaikkein eniten rangaistujen "tehotriosta" oli Toni. Vaikka suu puhui, että ei rangaistukselle voi kuin nauraa, eleet puhuivat muuta. Silmät räpsyivät normaalia enemmän ja miehen pään sisällä kiehui. Tupakkapaikalla myös kielenkannat aukenivat hieman enemmän, jossa enemmän tai vähemmän suoraan kritisoitiin joutumista äänestykseen. Aso ja Sami ottivat tilanteen rauhallisemmin, vaikka rangaistus hieman heitä kummastuttikin.

Häätöäänestys on käynnistynyt ja yhdeksäs häädetty asukas selviää ensi sunnuntain Talk Show'ssa.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.