Asukasvaihdokit palaavat kotimaihinsa sunnuntaina

Asukasvaihtoviikko Suomen ja Slovenian Big Brothereihin välillä alkaa lähestyä loppua. Molempien maiden vaihdokit jättävät vaihtomaansa lauantaina ja palaavat "kotiin" sunnuntaina, kertovat Subin BB-nettisivut.

Sandra ja Niko N. saapuivat vaihtomaihinsa sunnuntaina suorassa lähetyksessä, jotka nähtiin molemmissa maissa. Sandra on siis viettänyt viikon Suomessa ja Niko N. Sloveniassa.

Asukasvaihdokkien viikko on pian täynnä. Molemmat jättävät vaihtomaansa lauantain aikana. Subin BB-nettisivuilla uutisoidaan, että ensimmäisenä kotimaahansa palaa Niko N., jonka lento Suomeen laskeutuu hieman ennen puoltayötä lauantain puolella. Helsinki-Vantaan lentokentältä Niko N. siirtyy suoraan BB-talolle ja palaa taloon vielä samana yönä. Sandran paluulento Sloveniaan lähtee sunnuntaina aamuyöllä. Kotimaahansa ja omaan BB-taloon Sandra palaa sunnuntain aikana.

On mahdollista, että Niko N. on häätöuhan alla Suomeen palattuaan, sillä Suomen BB-talossa on pidetty nimeämiset perjantaina. Nimeämisten tulokset julkistetaan vielä tänään ja Niko N. on ollut mahdollista nimetä häätöäänestykseen. Sloveniassa nimeämiset pidettiin maanantaina ja myös Sandra voi olla häätöuhan alla kotimaassaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.