Sandra valitsi päällikkökilpailun voittajan, Elisabetista päällikkö

Torstaiseen tapaan BB-talossa valittiin päällikkö. Tällä kertaa päällikön sai valita vaihtoasukas Sandra tanssikilpailun perusteella.

BB-talon asukkaat olivat hieman vaisuissa tunnelmissa viikkotehtävän jälkimainingeissa, kun BB:n ja suomalaisasukkaiden järjestemä huijaus oli paljastunut Sandralle. Asukkaiden selvittäessä tilannetta Sandralle, kutsui BB asukkaat sohvalle.

Ensin asukkaille näytettiin Sandran alkuviikosta puhuma Afrika-musiikkivideo, jonka hänen esittänsä. Sandran "Afrika" on Sloveniassa suuri hitti. Suomalaisasukkaat olivat haltioissaan videosta ja kehuivat sitä hyväksi ja Sandraa seksikkääksi. Myös Sandra oli hyvin otettu videosta aiempien hetkien surun jälkeen.

Musiikkivideo liittyi tämän viikon päällikkökilpailuun, sillä asukkaat pääsivät tanssimaan sen tahtiin. Kyseessä oli tanssikilpailu, jonka tuomarina toimisi Sandra. Sandra valitsisi kilpailun voittajan ja hänestä tulisi BB-talon uusi päällikkö.

Sandra sai päiväkirjahuoneesta lisäohjeita, jonka jälkeen musiikki alkoi soida talossa. Osa asukkaista tanssi varsin tosissaan, jopa Nino, joka oli aiemmin sanonut, ettei edes halua voittaa päällikkökilpailua. Petri taasen otti varsin rauhallisesti ja hädin tuskin nosteli jalkojaan.

Musiikin päätyttyä Sandra meni tekemään päätöksensä pk-huoneeseen. Sekä mennessään että tullessaan Sandra totesi "no hard feelings", eli ettei kellekään jäänyt pahaa mieltä. Sandra sanoi myös, että hän teki valinnan kolmen henkilön kesken, jotka olivat hänen mielestään parhaita.

Joitakin minuutteja myöhemmin, kun Sandra oli tehnyt päätöksensä, BB julisti taloon uuden päällikön. Talon kaiuttimista kuului englanniksi, kun päälliköksi (The Head of The House) julistettiin Elisabet. Elisabet oli hämmästynyt ja kädet nousivat naaman eteen. Nainen oli todella yllättynyt päällikkyydestään ja naureskeli, että nimenomaan hänestä tuli päällikkö Ninon jälkeen.

Elisabet oli niin pöllämystynyt, ettei heti tajunnut mennä kiittämään Sandraa valinnasta. Vasta, kun Eetu sanoi, että Elisabetin pitäisi mennä kiittämään, nousi Elisabet sohvalta ja halasi asukasvaihdokkia.

Päällikkö saa koskemattomuuden perjantaina järjestettävissä nimeämisissä ja hänellä on myös muita etuisuuksia. Elisabet on kuudes eri henkilö päällikkönä tällä kaudella.

Lue päällikkökilpailun tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.