Asukkaat eivät pitäneet kivaa, viikkotehtävä epäonnistui

Viikkotehtävän ajan asukkaat ovat olleet Jeboulandiassa pitämässä kivaa. Torstaina hauskuus päättyi ja oli aika palata BB-talon arkeen ja kuulla viikkotehtävän tulos.

Maanantaista lähtien asukkaat ovat olleet vaaleanpunaisessa Jeboulandiassa. Asukkaiden ainona tehtävänä oli "pitää kivaa" koko viikkotehtävän ajan. Taloon oli toimitettu herkkuja, alkoholijuomaa ja musiikkia soitettiin paljon. Mystinen Jebou jutteli asukkaille pitkin viikkoa, välillä hauskuutti, välillä pelotteli.

Hermot joutuivat koville, sillä kaikkia ei vaaleanpunainen väri miellyttänyt. Etenkin Elisabet oli jo aivan hajalla ensimmäisenä iltana. Asukkaat nimesivätkin Jeboulandian Marikalandiaksi. Marika olikin aivan innoissaan viikkotehtävässä ja hän yritti parhaansa mukaan pitää kivaa ja yllyttää muita mukaan.

Muiden suhtautuminen Marikaan oli ajoittain hyvin tympeää ja Marikalle keksittiin sääntöjä, joita ei ollut olemassakaan. Esimerkiksi maanantai-iltana Marikan tuodessa iltapalloja makuuhuoneeseen Vilhelmiina, Nino ja Niko N. olivat kovaan ääneen kieltämässä Marikaa tekemästä näin. Pari iltaa myöhemmin Petri ja Niko N. saivat tuoda ilman mutinoita jättipallot makuuhuoneeseen ja vieläpä rikkoa ne hyppäämällä niiden päälle.

Toisella tavalla hermot joutuivat koetukselle, kun asukkaita peloteltiin. Pahinta pelottelu oli tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, jolloin Vilhelmiina pelotettiin pahanpäiväisesti kylpyhuoneessa. Pelottelu jatkui vielä makuuhuoneessa, jossa miksattiin Nukkumatti-kappale uuteen uskoon ja Jebou-ääni jutteli pelottavasti. Myös valot ja hahmot vilkkuivat makuuhuoneen peileissä.

Herkkujen ja alkoholijuomien lisäksi asukkaita hemmoteltiin lukuisilla sauna- ja poreallaskäynneillä ja pitkillä yöunilla. Asukkaat saivat nukkua puolille päivin ja sauna oli päällä heti herätyksestä. Sauna oli päällä myös iltaisin. Jatkuva juhliminen vaikutti asukkaiden turnauskestävyyteen ja viikkotehtävän loppuvaiheessa kaikki eivät jaksaneet enää bilettää.

Torstaina iltapäivällä oli viikkotehtävän tuloksen julkistamisen aika. Kun BB alkoi julistaa lopputulosta, talon televisio meni päälle. Asukkaille näytettiin tekemänsä virheet viikkotehtävän aikana. Asukkaat saivat nähtäväkseen Elisabetin valitusta, Marikan, Petrin ja Niko N:n iltapallojen tuomiset makuuhuoneeseen sekä Marikan valitusta tuutulaulusta, jonka esittäjää Marika kuvasi "pedariksi".

Television käynnistyttyä asukkaat olivat varmoja, että viikkotehtävä on epäonnistunut. Ja näin olikin. Videon loputtua viikon varrelta tuttu Jebou-ääni kuulutti tehtävän epäonnistuneeksi ja perään tuli räkänaurua. Varmimmaksi vakuudeksi BB kuulutti vielä itse tehtävän epäonnistuneeksi.

Sohvilla alkoi välittömästi tehtävän läpikäynti. Marikan pedari-heitto otettiin heti puheenaiheeksi, mutta huomioitiin siellä myös Marikan ilmapallojen makuuhuoneeseen tuonti. Vilhelmiina tajusi, että ilmapallojen tuomista makuuhuoneeseen ei ollutkaan kielletty, vaikka asukkaat niin luulivat.

Marika ja Elisabet ottivat tehtävästä reilusti syytä itselleen, muilla oli suurempia vaikeuksia myöntää mitään. Niko N. totesi vain, että kaikissa oli vikaa. Joku heitti, että virheet oli hakemalla haettu ja tällä kertaa haluttiin epäonnistumista. Oli miten oli, asukkaiden viikkobudjettin on epäonnistumisen myötä 1,28 €.

Tämän viikon epäonnistuminen on ensimmäinen neljään viikkoon. Edellisen kerran viikkotehtävä epäonnistui viidennellä viikolla, jolloin asukkaat olivat kaukaisissa maissa olympiahengessä.

Lue lisää:
BB-talo on viikkotehtävässä vaaleanpunainen Jeboulandia (18.10.2010)
Jeboulandia on myös pelottava (20.10.2010)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.