Nino vei päällikön tittelin

Torstaina BB-talossa käytiin jälleen päällikkökilpailu. Tämän viikon päällikkökilpailussa piti juoda soodaa mahdollisimman nopeasti.

Viikkotehtävä oli päättynyt ja julistettu epäonnistuneeksi hetkeä ennen päällikkökilpailua. Asukkaiden tämän viikon päällikkökilpailu oli juoda asukkaiden itsensä valmistamaa soodaa mahdollisimman nopeasti.

BB toimitti asukkaille Sodastream-laitteiston ja kullekin litran pullon. Pullot piti täyttää yhtä täyteen ja kuhunkin piti laittaa korkillinen happoa. Jokainen asukas teki oman juomansa.

Päällikkökilpailu suoritettiin ruokapöydällä. Juoman juominen aloitettiin BB:n ilmoituksesta ja nopeiten pullon tyhjentänyt olisi BB-talon uusi päällikkö. Juomaa ei ollut pakko juoda kerralla, vaan juomataukoja sai pitää. Juomaa ei saanut läikkyä. Kun asukas saa juomansa juotua, piti pullo nostaa pään yläpuolelle ylösalaisin.

Aluksi näytti siltä, että Petri jyrää kilpailussa voittoon, niin nopeaan tahtiin pullo tyhjeni. Hyvä tahti oli myös Niko N:llä ja Eetulla, mutta rauhallisesti aloittanut Nino oli todellinen yllättäjä. Muiden kakistellessa juomaansa, Nino eteni rauhallisesti ja sai reilusti ennen muita pullonsa tyhjäksi.

Kun Nino laittoi pullonsa pään yläpuolelle ja huusi "valmis", muut luulivat Ninon luovuttaneen. Vasta muutamien sekuntien päästä he huomasivat, että Nino todella oli jo juonut kaiken. Muutamat asukkat joivat juomansa vielä loppuun, osa luovutti Ninon voitettua. Nino tosin ei ollut aivan varma, tekikö hän kaiken sääntöjen mukaisesti.

Varmuus tähän saatiin noin tuntia myöhemmin, kun BB kutsui asukkaat sohville. BB julisti Ninon päälliköksi ja muut onnittelivat Ninoa. Nino totesi välittömästi tämän jälkeen, että voitti vahingossa, eikä välttämättä olisi halunnut voittaa. Aiemmin Nino oli sanonut, ettei ole koskaan voittanut missään mitään, arpajaisia lukuun ottamatta.

Ninosta tuli viides päällikkö tällä kaudella. Päälliköllä on koskemattomuus perjantain nimeämisissä ja mahdollisesti myös muita etuoikeuksia.

Lue päällikkökilpailun tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.