BB-taloon tupakointikielto - paitsi Elisabetille

Asukkaiden hermoja aiotaan kiristää tämän vuoden BB:ssä viimeiseen asti. Uusimpana käänteenä BB-taloon julistettiin tupakointikielto, paitsi yhdelle asukkaalle.

Petri oli kutsuttu päivällä päivikirjahuoneeseen, jossa mies sai tehtävän. Hänen piti valita yksi asukas, joka kerää talosta kaikki tupakkatuotteet ja valittu asukas saa polttaa tupakkatuotteita haluamansa määrän. Petri sai valita myös itsensä ja valintaan oli aikaa vain kymmenen sekuntia.

Asukkaaksi Petri valitsi Elisabetin. Tultuaan pk-huoneesta Petri kertoi muille asukkaille, että Elisabetin on kerättävä talosta kaikki tupakkatuotteet ja ne pitää palauttaa pk-huoneeseen. Petri infosi myös, että taloon on astunut voimaan tupakointikielto, joka on voimassa niin kauan, kunnes BB toisin ilmoittaa.

Kun tupakkatuotteet oli kerätty, meni Elisabet pk-huoneeseen. Siellä Elisabetille kerrottiin, että hän saa polttaa tupakkaa niin paljon kuin haluaa. Elisabet sai ison astiallisen tupakkaa ja, jos ne loppuvat, saa niitä lisää BB:ltä.

Elisabetin poistuttua pk-huoneesta hän sai kertoa tapahtuneesta muille asukkaille. Tupakointikielto on siis voimassa ja vain Elisabet saa polttaa tupakoita, joita hän oli saanut. Elisabet sai myös kysyä Petriltä, miksi valitsi Elisabetin. Petri kertoi, että oli valita joko Elisabetin tai Eetun. Petri mietti ensin, että Eetu ei polta, mutta ajatteli sitten, että tupakat menee hukkaan, joten valitsi Elisabetin.

Asukkaat olivat kummissaan uudesta käänteestä, Elisabet etunenässä. Elisabet mietti, että tässä oli jokin koira haudattuna. Nino ihmetteli, että miksei Petri valinnut itseään, eikä oikein uskonut, että olisi edes saanut valita itseään. Eetu totesi tähän, että ehkä Petri ei olekaan niin "koira" kuin välillä antaa ymmärtää viitaten hänen naisvehtailuihinsa talossa.

Elisabet lähti polttamaan ensimmäistä tupakkaansa hämmennyksen vallassa. Tupakkapaikalle seuraksi tulleelle Eetulle Elisabet totesi, ettei hän millään pysty polttamaan sellaista määrää tupakkaa, jos tämä järjestely on voimassa loppukauden. Tupakkakäännettä spekuloitiin jonkun aikaa, kunnes BB järjesti asukkaille iltapäiväohjelmaa "darra-arpajaisten" muodossa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.