Sunnuntain Talk Show paljastaa käänteen finaaliviikolle

Big Brotherin finaaliviikko on jo ensi viikolla. Finaaliviikkoon liittyy jokin käänne, joka paljastetaan ensi sunnuntain Big Brother Talk Show -lähetyksessä.

Tällä viikolla kaikki BB-talon asukkaat ovat häätöäänestyksessä, mutta vain yksi asukas häädetään ensi sunnuntaina. Tämä tarkoittaa sitä, että finaaliviikolle pääsee peräti kuusi asukasta, mikä on Suomen BB:n uusi ennätys. Neljällä aiemmalla kaudella finaalissa ja finaaliviikolla on ollut neljä asukasta ja ensimmäisellä kaudella vuonna 2005 vain kolme asukasta.

Finaaliviikkoon liittyy kuitenkin käänne, jota ei ole vielä julkistettu. On todennäköistä, että finaalipäivää sunnuntaina 28. marraskuuta ei kaikki kuusi asukasta näe talon sisäpuolelta. Mahdollisesti ensi viikolla nähdään Suomessa ennennäkemättömiä kesken viikon häätö tai häätöjä, sillä kuuden asukkaan finaalissa on ongelmia. Suurin ongelma on lähetysaika, sillä finaalille on tällä hetkellä varattuna aikaa vain 1,5 tuntia.

Muissa maissa kesken viikon häätöjä on nähty, ainakin Britannian BB:ssä. Yksi legendaarisimmista kesken viikon häädöistä on vuodelta 2008, kun kesken bileiden taloon otti yhteyttä Britannian BB:n häätöohjelman juontaja Davina McCall ja yllättäen talosta häädettiin yksi asukas. Samojen bileiden aikana talosta häädettiin myös toinen asukas, mutta ymmärrettävästi biletunnelma oli tipotiessään jo ensimmäisen häädön jälkeen.

Suomen BB-talon asukkaat eivät tiedä käänteestä mitään, eivätkä edes sitä, että vain yksi asukas häädetään tulevana sunnuntaina. Asukkaat ovat siinä uskossa, että sunnuntaina häädetään kolme tai peräti neljä asukasta.

Katso Big Brother Talk Show sunnuntaina Subilta klo 21.00 alkaen!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.