Big Brother 2010 alkaa tänään!

Suomen kuudes Big Brother käynnistyy tänään Espoon Kilossa. Illalla 24/7-katsojat näkevät, millainen on uusi BB-talo ja millaiset ovat talon uudet asukkaat.

Noin yhdeksän kuukauden odotus edellisestä BB:stä on pian päätöksessään, kun uudet asukkaat astuvat upouuteen BB-taloon. Kaikki 24/7-palvelun kaapeliin tai nettiin tilanneet näkevät kaiken tämän tänään illalla. Päivän aikana ehtii hyvin vielä tilaamaan 24/7:n itselleen, jos ei sitä ole vielä tehnyt.

Nettipalvelun tilaajia on muistutettava siitä, että Katsomon 24/7-tarjous päättyi maanantaina ja nyt sitä myydään koko kaudeksi normaalihintaan 39,90 €. Kaapelipalvelu irtoaa koko kaudeksi 36,90 €:n hintaan. Nettipalveluun tulivat tänään myyntiin myös lyhyemmät katseluajat (vuorokausi, viikko ja kuukausi).

Kamerat käynnistyvät BB-talolla vain hetkeä ennen ensimmäisen asukkaan astumista taloon. Subin Pressi-palvelun kutsussa on Kickoff-tilaisuus ilmoitettu alkavaksi klo 19 ja päättyvän klo 21, joten tällä välillä asukkaiden pitäisi siis muuttaa kimppakämppäänsä. Viivytyksiä ja viime hetken aikataulumuutoksia saattaa kuitenkin tapahtua, kuten muistetaan esimerkiksi vuonna 2008, jolloin Florence poistettiin asukkaiden joukosta ja Marianne otettiin tilalle vain pari tuntia ennen Kickoffin alkua.

Myös samaan aikaan nauhoitettava Kickoff-lähetys saattaa aiheuttaa viivytyksiä, jos juontoja joudutaan ottamaan uudelleen tai jotain muita ongelmia on lähetyksessä. TV-katsojille koko Kickoff studiosta alkaen nähdään sujuvana ohjelmana keskiviikkona Subilta, jolloin asukkaat esitellään kaikelle kansalle. Susanna Laineen ja Elina Viitasen juontama nauhoitettu Kickoff nähdään Subilla keskiviikkona 25. elokuuta klo 21 alkaen ja siihen perään klo 22 puolen tunnin kooste avausillan tapahtumista.

Jo hetkeä ennen kameroiden käynnistymistä Subin netissä avautuu virallinen Big Brother -sivusto, joilla seurataan tiiviisti kauden etenemistä sen alkuhetkistä lähtien. Sivusto löytyy osoitteesta www.bigbrother.fi ja sinne päivitetään tuoreeltaan mm. tiedot uusista asukkaista ja ensimmäisen illan tapahtumista.

Seuraamme myös tällä fanisivustolla ensimmäistä iltaa ja uusien asukkaiden astumista taloon. Illan etenemistä raportoimme uutisissamme illan, yön ja huomisen päivän aikana. Nopeimmin päivitykset tulevat oikean reunan "Talossa tapahtuu" -palkkiin. Lisäksi päivitämme Asukkaat-osioon uusien asukkaiden tiedot mahdollisimman nopeasti siitä, kun he ovat tiedossamme.

Suomen kuudes Big Brother on pian valmis alkamaan.

Lue lisää:
Subin BB-nettisivut
Lue lisää BB:n 24/7-palveluista sivustoltamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.