Asukkaaksi taloon? avaa BB-syksyn

Kautta aikojen kuudes suomalainen Big Brother -kausi pääsee tänäään sunnuntaina käyntiin tv-ohjelmien osalta Asukkaaksi taloon? -asukashakukiertueohjelmalla. Puolituntisessa ohjelmassa nähdään hakukiertueen satoa viime keväältä.

Big Brotherin ydintiimi kiersi keväällä jälleen kahdeksan paikkakuntaa Suomessa hakien asukkaita muutaman päivän päästä alkavalle kuudennelle BB-kaudelle. Ohjelmassa nähdään, millaisia kandidaatteja tiimin haaviin saatiin Helsingistä, Turusta, Lappeenrannasta, Kuopiosta, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Rovaniemeltä.

Ohjelma antaa aihetta spekulaatioille, ketkä lopulta ovat ne asukkaat, jotka tiistaina asuttavat uuden BB-talon. Spekulaatioita ovat jo aiheuttaneet tuotannon BB-nettisivuille laittamat videot joistakin hakijoista. Eikä tietenkään ole tietoa, ovatko he talossa tällä kaudella.

Tänään sunnuntaina siis joka tapauksessa korkataan tämä kausi BB-ohjelmien osalta. Mattimyöhäisille ja muille halukkaille Asukkaaksi taloon? -ohjelmasta tarjotaan uusinta huomenna maanantaina klo 17.00. Uusia asukkaita päästään ihastelemaan - tai vihastelemaan - tiistaina 24. elokuuta 24/7:ssa ja Subilla keskiviikkona 25. elokuuta klo 21 alkaen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.