Ei asukasvaihtoa, Marika voitti matkalahjakortin

Perjantaina BB-nettisivuilla ja BB Extrassa hehkutettu yllätys ei ollut asukasvaihto. Sen sijaan asukkaille oli järjestetty iltatehtävänä, jossa oli matkalahjakortti yllätyspalkintona.

Perjantaina BB:n nettisivuilla kerrottiin, että asukkaat pääsevät lauantaina tekemään tehtävää ja yhtä asukasta odottaa yllätys. BB Extrassa tarkennettiin, että kyseessä on eksoottinen yllätys. Tämän jälkeen alkoi spekulaatio, tulisiko jälleen asukasvaihto ja yllätys olisi jonkun asukkaan pääseminen vaihtoasukkaaksi.

Näin ei kuitenkaan käynyt. Lauantai-illan ohjelmassa oli iltatehtävä, jossa asukkaiden piti valmistaa ja syödä heille toimitetut thaikuutiot. Ennen tätä heidän piti kuitenkin antaa toisilleen thaikuutiolaatikot, eikä valita niitä itselleen.

Valmistamisen jälkeen asukkaiden piti avata laatikot varovasti. Yhteen laatikkoon oli piilotettu lappu, joka kertoisi palkinnosta. Palkintona oli 3000 euron matkalahjakortti Thaimaahan, jonka asukas saisi käyttöönsä hänen poistuttuaan BB-talosta.

Palkinnon sai Marika, joka paljastui laatikosta, jonka Niko N. Marikalle ojensi. Lappu paljastui Marikalle vahingossa, ennen kuin hän oli valmistanut ateriansa. Se oli luiskahtanut pois laatikosta, eikä Marika edes reagoinut lappuun aluksi mitään. Vasta sitten, kun hän luki lapun, meni Marika aivan sekaisin.

Kaikki asukkaat olivat aivan ällikällä lyötyjä. Palkinto oli yllättänyt täysin. Marika ei meinannut saada sanaa suustaan ja pian hänet kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Muut asukkaat ryhtyivät päivittelemään yllätystä. Osa asukkaista harmitteli, että palkinto meni sivu suun. Niko N. totesi, että mietti ensin antaa laatikon Eetulle, mutta päätyi lopulta Marikaan.

Elisabet oli sitä mieltä, että palkinto meni täysin oikeaan osoitteeseen, koska Marika on ollut joka viikko häätöäänestyksessä. Inka totesi, että jos hän olisi voittanut matkan, ei huominen putoaminen olisi harmittanut. Petri puolestaan sanoi, että hän olisi lähtenyt talosta välittömästi, mikäli hän olisi voittanut matkalahjakortin.

Iltatehtävän jälkeen elämä BB-talossa jatkui hetken Marikan voitosta keskustellen, mutta pian palattiin normaaliin rauhalliseen lauantai-illan viettoon.

Lue iltatehtävän tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.