Inka häädettiin kahdeksantena - päivitetty 24.10.2010, 23:45

Sunnuntaina BB-talon sai jättää jälleen yksi asukas, kun Inka häädettiin. Hän koki yhdeksännessä häätöäänestyksessä tappion Marikalle, Petrille, Vilhelmiinalle ja Eetulle.

Tämän viikon häätöäänestyksessä olivat ensimmäistä kertaa häätöuhan alla toissa viikolla taloon tulleet uudet asukkaat, Inka ja Eetu. He saivat kanssaan äänestykseen kaksi alkuperäistä asukasta ja yhden aikaisemmin kesken kauden tulleen asukkaan. Uusimmat asukkaat olivat aivan varmoja, että toinen heistä lähtee.

Suurta yllätystä ei häätöäänestyksessä tapahtunut. Inkasta tuli kahdeksas häädetty seuraavaksi äänestyksessä sijoittuneeseen Eetuun. Inkan ero Eetuun oli 12,85 prosenttiyksikköä. Häätötilanne sujui varsin rauhallisesti, eikä tunteenpurkauksia nähty.

Taloon jääneissä asukkaissa ei Inkan poistuminen vaikuttanut juuri mitään. Ainoastaan Eetu oli hieman aloittamassa kritisointia, mutta lopetti sen kuitenkin alkuunsa. Myöskään Inkan jäähyväisvideolla ei ollut mitään vaikutusta, vaan videon päätyttyä asukkaat jatkoivat suoraan keskustelemalla omista asioistaan. Inkan videota tai talossaoloaan ei kommentoitu mitenkään.

Häätöhaastattelussa Inka hieman herkistyi, mutta pystyi antamaan haastattelun helposti. Viimeviikkoisen kaltaista murtumista, kuten Ksenialla, ei ollut edes lähellä. Syyksi putoamiseensa Inka sanoi, että hän ei sopeutunut joukkoon ja hän oli ujo ja hiljainen. Inka sanoi, että hänellä on usein sellainen alussa uudessa porukassa.

Inkan häädön jälkeen BB-taloon jäi seitsemän asukasta. Ensi viikolla taloon on tulossa säpinää, kun BB-taloa aletaan valmistella asukasvaihtoa varten.

Lue lisää:
Inka häädettiin talosta kahdeksantena (Subin BB-nettisivut)
Asukasvaihto tulossa jälleen!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.