Glamour-viikko jatkui muotinäytöksellä

Tiistaina asukkaat saivat uudet roolit ja uuden teeman. Viikkotehtävän toisena päivänä asukkaat järjestivät muotinäytöksen BB-talon olohuoneessa.

Asukkaat oli kutsuttu sohville tiistaina päivällä kuulemaan viikkotehtävän jatkosta. Big Brother jakoi asukkaille uudet roolit illalla odottavaa muotinäytöstä varten. BB määräsi Ninon manageriksi, Jani T:n stylistiksi, Eetun kuvaajaaksi ja Elisabetin, Nooran, Niko N:n, Petrin sekä Marikan malleiksi.

Ohjeistuksessa asukkaille kerrottiin, että heidän on pysyttävä rooleissaan viikkotehtävän loppuun saakka. He saavat kuitenkin jutella tavallisesti viikkotehtävään liittyvien asioiden ulkopuolella. Päivä olikin oudon rauhallinen, sillä ennen iltaa ei kauppareissua kummempaa tapahtunut.

Illalla asukkaat komennettiin pihalle, jossa he joutuivat odottamaan peräti pari tuntia. Päästyään takaisin sisälle heitä odotti catwalk valoineen sekä tarpeistoa managerille, stylistille ja kuvaajalle. Tarpeistoon kuului mm. pieni viinapullo ja sikareita Ninolle sekä Eetulle still-/videokamera.

Makuuhuoneissa malleja odotti muotinäytöksessä käytettävät vaatteet. Jokaisen mallin piti esitellä näytöksessä kolme asukokonaisuutta. Naiset saivat käyttää vain varta vasten esitystä varten tuotuja vaatteita, miehet saivat käyttää myös omiaan, koska vaatteita oli vähemmän. Aikaa valmistautua näytökseen oli kaksi tuntia.

Managerina toimiva Nino juontaa muotinäytöksen. Näytöksen alettua Ninolla oli pientä takeltelua ja asioiden unohtelua, mutta juonto sujui muuten hyvin. Asukkaat naureskelivat hyväntahtoisesti muotinäytöksen jälkeen, että Ninolla oli vaikeuksia muistaa esimerkiksi asukkaiden ikiä oikein.

Mallit suoriutuivat muotinäytöksestä hyvin. Näytöksen teemat olivat iltapukukierros, yökerhoteema ja vapaa-ajan vaatteet. BB soitti jokaiseen teemaan sopivaa musiikkia. Näytöksen lopuksi mallit tekivät vielä yhteisposeerauksen catwalkilla, jonka jälkeen näytös oli ohi.

Muotinäytöksen päätyttyä Nino kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Sieltä tultuaan Ninolla oli ilouutisia, sillä "Pariisissa" oli oltu tyytyväisiä näytökseen ja asukkaat saivat sen ansiosta itselleen bileet. Bileet pidetään kuitenkin glamour-hengessä, eikä esimerkiksi verkkarit ollut sallittu asuste. Asukkaiden piti käyttää muotinäytöksessä olleita vaatteita. Bileitä varten BB toimitti skumppaa ja ruokaa varastohuoneeseen ja myös poreallas oli käytössä. Sauna sen sijaan ei ole käytössä, koska se ei sovi glamour-teemaan.

Ilta jatkui iloisissa merkeissä, kun asukkaat saivat vielä kuulla, että Ninolle alunperin tarkoitetut sikarit tulivat yleiseen käyttöön. Ninon pieni viinapullo pysyi sen sijaan pelkästään Ninon käytössä. Tästä tosin ei olisi muille ollut suurta hyötyä, sillä viinaa oli jäjellä enää pieni tippa pullon pohjalla.

Iltatehtävä: Muotinäytös(Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.