Niko N. sai kuulla totuuden tyttöystävä-Sofiasta salatilassa

Viikkotehtävä oli käynnistynyt BB-talossa maanantaina, kun päivä sai dramaattisen käänteen loppuillasta. Big Brother paljasti Niko N:lle käänteen, jonka uhriksi hän joutui ennen lähtöään asukasvaihtoon Sloveniaan.

Käänteessä oli kyse tilanteessa, jossa Niko N. joutui tekemään valinnan päiväkirjahuoneessa lähtöään edeltävänä iltana. BB-talossa oli järjestetty erotiikka-aiheiset juhlat, kun Niko N. kutsuttiin pk-huoneeseen. Niko N. sai valita, haluaisiko hän juhlia viimeisen illan kanssa-asukkaiden kanssa talossa vai siirtyä lepäämään pitkää lentoa varten salatilaan.

Niko N:lle ei kerrottu, että salatilassa odotti hänen tyttöystävänsä Sofia. Päätöksen Niko N. joutui tekemään niiltä sijoiltaan pk-huoneessa ja hän valitsi juhlat ennen salatilaa. Hieman myöhemmin Niko N. sai kertoa talon muille asukkaille, millaisen valinnan eteen hän oli joutunut ja mitä päättänyt. Illan kuluessa asukkaat alkoivat spekuloida, että mitä salatilassa olisi ollut. Ainakin Vilhelmiina heitti, että mitä jos siellä olisikin ollut Sofia.

Asukasvaihtoon Sloveniaan Niko N. lähti tietämättömänä, että Sofia odotti häntä ehkä noin 30-60 minuuttia salatilassa. Käänne paljastettiin Niko N:lle pk-huoneessa vajaat kaksi vuorokautta Suomeen paluun jälkeen. Pk-huoneessa Niko N:lle näytettiin maanantaina video, jossa Sofia istui salatilassa odottaen poikaystäväänsä.

Niko N:lle uskoteltiin, että Sofia olisi odottanut noin puoli yhteen yöllä, vaikka esimerkiksi BBPlazan keskustelupalstalla raportoitiin, että Sofia olisi haettu salatilasta hieman kello 22:n jälkeen (juhlat alkoivat n. klo 21.30). Myös tv-katsojille uskoteltiin päivän 67 Päälähetyksessä (esitettiin Subilla la 30.10.2010), että Sofia olisi odottanut salatilassa useamman tunnin, vaikka se saatiin vain leikkauksella näyttämään siltä.

Palattuaan pk-huoneesta Niko N. murtui täysin ja halusi olla yksin. Niko N. ei halunnut ketään lähelleen ja passitti Ninon pois makuuhuoneesta, kun Nino tuli kysymään mikä on. Muut asukkaat pelästyivät, mitä on tapahtunut. Olohuoneessa alkoi kova spekulaatio ja asukkaat epäilivät, että joku Niko N:n läheisistä olisi kuollut. Marika epäili, että Niko N. olisi saanut soittaa Sofialle, mutta Petri tyrmäsi tämän idean, koska Petrin mielestä Niko N. oli vihainen, ei onnellinen, kuten puhelinsoitosta olisi varmasti ollut.

Niko N. oli pukeutunut makuuhuoneessa mustiin ja painunut peiton alle. Noin puoli tuntia itkettyään hänet kutsuttiin uudestaan pk-huoneeseen. Siellä espoolainen viipyi jälleen pitkän tovin ja muut asukkaat pohtivat, palaako Niko N. enää taloon. Elisabet oli sitä mieltä, ettei palaa, mutta Nino oli puolestaan päinvastaista mieltä.

Toiselta pk-huonereissulta palattuaan Niko N. sai kertoa, mitä oli kuullut hetkeä aiemmin. Värisevällä äänellä Niko N. kertoi, kuinka erotiikkabileiden iltana Sofia odotti häntä salatilassa ja hän oli nähnyt videon siitä. Asukkaat hämmästyivät toden teolla ja ihmettelivät, miten tällaista voi tehdä.

Asukkaat arvostelivat BB:tä kovin sanankääntein. BB:n tekemää temppua sanottiin mm. törkeäksi ja sairaaksi. Ihmetys kasvoi, kun Niko N. kertoi, ettei hänelle annettu edes pientä vinkkiä Sofiasta. Hänelle oli vain sanottu, että salatilaan voi mennä lepäämään. Muut asukkaat päivittelivät, miten tuosta voisi arvata, että juuri Sofia odottaisi Niko N:ää.

Niko N. oli todella allapäin vielä pitkään. Hän jäi sohvalle makoilemaan, kun muut asukkaat valmistautuivat nukkumaanmenoa varten. Niko N. tuntui hieman syyttävän itseään, vaikkei todellakaan pystynyt arvaamaan BB:n suunnitelmia hänen päänsä menoksi. Noora pohti, että sairaalla tavalla yritetään saada draamaa aikaiseksi tällaisella tempulla. Ajatukseen yhtyivät ainakin Nino ja Jani T.

Hetken maailmanmenoa sohvalla pohtinut Niko N. päätti lopulta vetäytyä yöpuulle muiden kanssa. Niko N:n tunnelma oli vaisu ja silmät vetiset. Kuultuaan käänteestä Niko N. sanoi pohtineensa jopa talosta lähtöä, mutta juuri nyt se ei taida olla enää päällimmäisenä mielessä. Uusi päivä kuitenkin näyttää, mihin suuntaan Niko N:n kurssi kääntyy.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.