Habib, Marika, Mia ja Mari ensimmäiseen häätöäänestykseen - päivitetty 10.09.2010, 21:13

Tämän kauden ensimmäiset oikeat nimeämiset pidettiin perjantaina aamupäivällä. Ensimmäisissä nimeämisissä häätöuhan alle joutuivat Habib, Marika, Mia ja Mari.

Tällä viikolla oli vuorossa ensimmäiset oikeat nimeämiset. Viime viikolla pidettiin asukkaiden hämäämiseksi valenimeämiset, mutta nyt ne olivat totisinta totta. Asukkaita joutuisi häätöuhan alle ja sunnuntaina joku joutuisi häädetyksi BB-talosta.

Nimeämiset pidettiin kahdessa eri ryhmässä, koska miehet ja Marika olivat talossa ja loput naiset tehtäväalueella suorittamassa viikkotehtävää. Miehet ja Marika kävivät tekemässä nimeämiset talon päiväkirjahuoneessa, loput naiset tehtäväalueen pk-huoneessa.

Illalla nimeämisten tulokset kerrottiin asukkaille. BB oli koonnut asukkaat sohvalle. Nimetyt kuultiin perinteisin menoin, yksi kerrallaan talon kaiuttimista. Ensimmäisenä kuului Habibin nimi, sitten tuli Marika, Mia ja lopulta Mari. Jännitys oli käsin kosketeltava, etenkin, kun odotus ennen BB:n julistusta oli kohtuullisen pitkä.

Kaikkein tyrmistynein tuloksista oli Mari. Hän oli kärmeissään joutuessaan häätöuhan alle. Alkoi kova spekulointi, miksi oli häätöuhan alla ja Mari uhosi, ettei halaa niitä sunnuntaina, joita epäili nimijöiksi, jos jää taloon. Mari sanoi tietävänsä, ketkä hänet nimesi.

Toinen huolissaan olija oli Mia, joka pelkäsi putoavansa sunnuntaina. Oli kova epäilys, että talosta lähtee kaksi asukasta. Todellisuudessa talosta lähtee vain yksi asukas. Mia oli varma, että viikkotehtävän aikaiset itkupotkut olisivat syynä hänen lähtöönsä.

Marika otti nimeämistulokset oman rentoon tyyliinsä. Marika ei paljon hermoillut ja yritti tsemppailla muita häätöuhan alla olevia parhaansa mukaan. Habib oli kaikista hiljaisin nimeämistulosten jälkeen, mies ei paljoa puhua pukahtanut.

BB-talon päälliköllä Sadulla oli mahdollisuus vaihtaa yksi nimetyistä pk-huoneessa ennen nimeämistulosten julkistusta. Sadun mahdollista nimettyjen muutosta ei kuitenkaan paljastettu vielä perjantaina sen paremmin katsojille kuin talon asukkaille. BB Extrassa kerrottiin vain, että Sadun päätös nähdään lauantain Päälähetyksessä Subilla klo 22.00.

Yksi asukas häädetään sunnuntaina suorassa Talk Show'ssa. Samassa lähetyksessä taloon astelee neljä uutta asukasta.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Sunnuntaina uusia asukkaita taloon

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.