IS: Elisabetin käytöstä ei luokiteltu väkivallaksi

Big Brother -tuotanto ei ole rankaisemassa Elisabetia väkivaltaisesta käytöksestä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Ilta-Sanomat uutisoi sunnuntaina, että Big Brother ei ole rankaisemassa Elisabetia perjantain allasbileiden maissiepisodista. Episodissa Elisabet painoi riidan päätteeksi Petrin pään porealtaan pinnan alle pariksi sekunniksi ja heitti Petriä maissintähkällä.

BB-tuottaja Mikko Räisänen kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa, että tuotanto ei ole luokitellut Elisabetin käytöstä väkivaltaiseksi. Räisäsen mukaan hän olisi puuttunut Elisabetin toimintaan, jos käytös olisi todettu väkivaltaiseksi. Sääntöjen mukaan väkivaltaisesta käytöksestä voidaan poistaa BB-talosta välittömästi.

Elisabet on ollut ankarassa puhuttelussa tapahtuneen jälkeen, kertoi Räisänen Ilta-Sanomille. Elisabet ja Petri ovat sopineet riidan keskenään ja Elisabet on pyytänyt anteeksi käytöstään. Petri hyväksyi Elisabetin anteeksipyynnön.

Väkivaltaisen käytöksen vuoksi Suomen BB:stä on poistettu talosta Niko S. vuonna 2008, kun hän heitti Mariannea viinilasilla ja energiajuomatölkillä. Elisabetin tapauksen saama ratkaisu on herättänyt paljon keskustelua mm. siitä, olisiko tilanne ollut eri, jos asetelmat olisivat olleet toisin päin?

Lue lisää:
BB-Elisabet heitti Petriä maissintähkällä - luokitellaanko tämä väkivallaksi? (Ilta-Sanomat 10.10.2010)
Elisabetin ja Petrin allasepisodi herätti keskustelua (9.10.2010)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.