Elisabetin ja Petrin allasepisodi herätti keskustelua - päivitetty 09.10.2010, 23:08

Perjantain allasbileet yltyivät jälleen tutun riehakkaiksi. Juhlien tiimellyksessä Elisabetilta paloi käämit ja Petri sai siitä osansa hieman kovakouraisesti.

Allasbileet olivat käynnistyneet hieman vaisun oloisesti, mutta asukkaiden saatua hieman alkoholia "koneeseen", iloinen tunnelma levisi ympäri BB-taloa. BB oli toimittanut asukkaille grillin, ruokaa, juomaa ja musiikkia ja poreallas ja sauna olivat käytettävissä.

Illan aikana Petrille ja Elisabetille tuli kiistaa. Ensin Elisabet veti Petrin housuja "puolitankoon", jonka jälkeen Petri kosti tämän tekemällä saman Elisabetille. Petrin tempaus tulistutti Elisabetin, jolta meni hermot totaalisesti Ninon vieressä vielä lietsoessa tilannetta entisestään.

Petri luuli jo tilanteen rauhoittuneen ja hän painui porealtaaseen pitämään hauskaa muiden kanssa. Elisabet teki kuitenkin yllätyshyökkäyksen Petrin selän takaa. Elisabet nappasi Petrin kädestä maissintähkän, painoi Petrin pään pariksi sekunniksi pinnan alle ja heitti noin metrin etäisyydeltä Petriä maissintähkällä.

Nopean episodin jälkeen Petri piteli hieman niskaansa, mutta ei kommentoinut Elisabetille tilannetta. Pian tämän jälkeen Elisabet kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa hänet Elisabetin mukaan nuhdeltiin ja annettiin varoitus. Elisabet sai kuitenkin jatkaa juhlintaa pk-huonevisiitin jälkeen.

Allasepisodia puitiin illan aikana useaan otteeseen eri porukoissa ja Petrin ja Elisabetin kesken. Yöllä Elisabet ehti myös pyytää anteeksi käytöstään ja Petri hyväksyi anteeksipyynnön. Petri totesi, ettei häntä maissintähkällä heittäminen sattunut.

Aamulla tapahtuman käsittely jatkoi. Elisabet oli epävarmana, voidaanko hänen käytöksensä tulkita väkivaltaiseksi. Tällöin hänet voitaisiin poistaa talosta ilman eri varoitusta. Asukkaat kertailivat tapahtunutta. Pääosaan nousi maissintähkällä heittäminen, mutta veden alle painamisen spekulointi jäi vähemmälle. Joku kuitenkin muisti tämänkin tapahtuneen, mutta sitä ei kovin paljon käsitelty asukkaiden keskusteluissa.

Big Brother on pysynyt hiljaa allasepisodista. Asiasta mainittiin ensimmäisen kerran BB-nettisivuilla vasta tänään päivällä, kun uutisoitiin tämänpäiväisestä tapahtumien kertaamisesta. Varsinaisesta tapahtumasta ei sivuilla uutisoitu kertaakaan. BB ei ole myöskään kertonut, miten on käsitellyt tapahtunutta tuotannon sisällä tai Elisabetin ja Petrin kanssa. Molemmat ovat käyneet pk-huoneessa myös lauantain aikana.

Lauantaina Subilla näytetyssä Päälähetyksessä näytettiin tuo Elisabetin puhutteluun johtanut tilanne. Tämän jälkeen Elisabetille sanottiin pk-huoneessa perjantaina, että hänen on otettava jatkossa rauhallisesti tai bileet päättyvät siihen. Päälähetyksessä ei mainittu mitään rangaistuksen mahdollisuudesta. Lauantaiset pk-huonekäynnit nähdään mahdollisesti vasta sunnuntain Talk Show'ssa, eikä niistä ole vielä julkaistu muuta kuvamateriaalia.

Tuotannon kannalta tilanteen ongelmallisuutta lisäsi se, että kaikki asukkaat ovat tällä hetkellä häätöäänestyksessä. Elisabetin välitön poistaminen johtaisi siis muutokseen äänestyksessä, joka aiheuttaisi porua katsojien keskuudessa. Myös tämä Elisabetin tapahtuman unohtaminen väistämättä aiheuttaa keskustelua. Ilmeisesti ainakaan talosta poistamisen vaaraa ei ole Elisabetin kohdalla.

Aikaisemmin väkivaltaisen käytöksen takia on Suomen BB-talosta poistettu vain yksi asukas. Tämä kohtalo oli Niko S:llä vuonna 2008, kun hän heitti viinilasilla ja energiajuomatölkillä kohti Mariannea. Niko S. ei kuitenkaan onneksi osunut. Niko S. nähtiin myös tämän vuoden BB-talossa uusvanhana asukkaana, mutta hän joutui poistumaan talosta sala-asukasäänestyksen jälkeen oltuaan talossa vain viisi päivää.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.