Kaikki asukkaat joutuivat häätöäänestykseen!

Big Brother on pistänyt tällä viikolla kaikki BB-talon asukkaat häätöäänestykseen. Seitsemännellä viikolla BB-talossa ei pidetty lainkaan nimeämisiä.

Tällä viikolla BB-talossa ei järjestetty päällikkökilpailua, eikä nimeämisiä. Asukkaat alkoivat aavistella, että kaikki asukkaat saattaisivat olla häätöäänestyksessä. Suurin osa asukkaista piti tätä hyvänä asiana, jos se toteutuu.

Se lopulta toteutuukin, sillä BB nimesi kaikki asukkaat tämän viikon häätöäänestykseen. Mitään varsinaista syytä tuotanto ei ole kertonut tähän. Katsojille häätöäänestys käynnistyi perjantain BB Extrassa, mutta asukkaille tätä tietoa ei ole kerrottu, vaikka he ovatkin jo arvanneet käänteen. Asukkaille tieto kerrotaan virallisesti vasta sunnuntain Talk Show -lähetyksessä.

Kaikki yhdeksän asukasta, Petri, Elisabet, Hannu, Satu, Ksenia, Marika, Nino, Niko N. ja Vilhelmiina, ovat häätöuhan alla tällä viikolla. Yksi asukas joutuu jättämään BB-talon sunnuntain Talk Show'n lopussa. Häätöuhan alla olevista ensimmäistä kertaa häätöäänestyksessä ovat Elisabet, Hannu, Satu, Ksenia, Niko N. ja Vilhelmiina. Toista ääripäätä edustaa Marika, jolle häätöäänestys on viides peräkkäinen, eli hän on ollut kaikissa kauden häätöäänestyksissä mukana. Petri ja Nino ovat häätöäänestyksessä toista kertaa.

Koko päivän nimeämisiä ja häätöäänestystä on stressannut Marika, joka purskahti aamulla itkuun, kun luuli nimeämisten alkaneen. Todellisuudessahan näin ei ollut, mutta Marikaa vain ärsytti perjantai ja nimeämiset todella paljon. Marika kävi päiväkirjahuoneessa purkamassa tuntojaan pariin otteeseen ja muut asukkaat huolestuivat itkuisesta Marikasta. Hetken osa asukkaista pelkäsi, että Marika aikoo luovuttaa. Lopulta Marika rauhoittui ja päivä jatkui normaaliin tapaan.

Sunnuntaina talosta häädetään siis yksi asukas Talk Show -lähetyksessä. Samaisessa lähetyksessä asukkaille paljastetaan, että he kaikki ovat olleet häätöäänestyksessä.

Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.