Kickoff-lähetys ennätyslukemiin

Big Brother kiinnostaa edelleen suomalaisia. Keskiviikkona Subilla käynnistynyt tosi-tv -sarja keräsi Kickoff-lähetyksellään kaikkien aikojen ennätyksen avauslähetykselle.

Subin keskiviikkoinen Big Brother 2010 alkaa! -lähetys keräsi keskimäärin 628 000 katsojaa, mikä on kaikkien aikojen ennätys avauslähetyksissä. Viime vuonna avauslähetystä seurasi 614 000 katsojaa keskimäärin. Enemmän katsojia ovat keränneet ainakin kolmen viime kauden finaalit. Sunnuntaina nähty Asukkaaksi taloon? -ohjelma keräsi keskimäärin 185 000 katsojaa.

Myös muut BB-mediat kiinnostivat ensimmäisinä päivinä. BB-nettisivut keräsivät ennätysmäärän kävijöitä, kun tiistaina sivuilla kävi 180 000 eri kävijää ja keskiviikkona 260 000 eri kävijää. Viime vuonna tiistain lukema oli 127 000 eri kävijää ja keskiviikon 197 000 eri kävijää.

Lukemien valossa uusi kausi on siis käynnistynyt hyvissä merkeissä. Sisällöllisesti talossa ei ole nähty vielä mitään ihmeitä, mutta kaudelle on vielä annettava hieman aikaa ennen lopullista tuomiota.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.