Äkkilähtö tehtäväalueelle, bileet päättyivät yllättäen

Suomen Big Brotherin toinen päivä valkeni bileiden jälkeisessä tokkurassa. Päivä lähti käyntiin kuitenkin hyvin ja alkuillasta asukaskokelaat pääsivät jo toisiin bileisiinsä, mutta sen jälkeen tahti muuttui.

Bileyön jälkeen oli ensimmäinen aamu uudessa talossa uusien asuintoverien kanssa. Kenelläkään ei ollut suurempaa krapulaa tai edes moraalista darraa, mitä nyt Ksenia hieman voivotteli yöllistä kännikäyttäytymistään ja BB:n nukkumakäskyä. Suurimmat ongelmat aiheutti sähkön puute keittiössä, joka esti mm. kahvin keittämisen.

Kun kahvia lopulta saatiin keitettyä, asiat alkoivat rullata. Kokelasasukkaat ideoivat oman muotinäytöksen BB:ltä saamillaan BB-vaatteilla. Muotinäytös oli asukaskokelaiden mielestä tapahtuma, jolle he osaltaan pystyvät vakuuttamaan paikkansa BB-talossa. "Asukkaillehan" kerrottiin, että he ovat vasta kokelaita ja vain osa pystyy varmistamaan paikkansa talossa sunnuntaina, kun todellinen BB alkaa. Ensi sunnuntaina kaksi kokelasta joutuu jättämään talon.

Jo ennen muotinäytöstä BB oli tarjonnut asukeille ruokaa ja juomaa, joten heillä oli heti jo toisena päivänä uudet bileet. Myös musiikkia oli avausillan tapaan tarjolla ja myös muotinäytökseensä BB antoi auttavan kätensä soittamalla asiaankuuluvaa catwalk-musiikkia. Catwalk oli talon pihalla saunan ja porealtaan välisellä alueella. Ksenia ja Jani juonsivat muotinäytöksen, muut asukaskokelaat toimivat malleina.

Heti muotinäytöksen jälkeen BB palkitsi kokelaat kuohujuomalla ja muulla alkoholilla. Hupi oli kuitenkin lyhytaikainen, sillä vain muutama minuutti juomien saamisen jälkeen BB passitti asukaskokelaat pihalle. Pian pihalle ilmestyi joku käskyttäjä, joka komensi asukkaat pukeutumaan lämpimästi. Aikaa oli vain minuutti.

Pikavauhtia asukit etsivät päällensä, mitä löysivät ja palasivat pihalle. Pihalle saapunut mies juoksutti koko konkkaronkan tehtäväalueelle, joka paljastui kaikille nyt ensimmäistä kertaa. Siellä heitä odotti katettu laveri, jossa oli vaatimattomat ruokavarat ja makuupussit.

Asukaskokelaat hämmästyivät nopeaa käännettä. Osa ihmetteli, miten nyt naama pestään, osa harmitteli hammasharjojen jäämistä taloon. Pikku hiljaa kokelaat tajusivat, että he joutuvat yöpymään tehtäväalueella. Suurta kapinointia ei kuulunut, vaan porukka pysyi rauhallisena. Ilta jatkui jutustellen ja hernekeittoa sekä näkkileipää syöden.

Vielä ei ole tietoa, kuinka kauan asukaskokelaat joutuvat taivasalla aikaa viettämään. Se ainakin selvisi, ettei BB ole pelkkää löhöämistä ja juhlimista. Torstaina BB Extrassa käynnistyy äänestys, jossa ratkeaa, ketkä 11 asukasta ansaitsevat varsinaisen asukkaan statuksen ja ketkä kaksi joutuvat jättämään talon. Äänestys päättyy sunnuntain Talk Show'sssa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.