Ksenia häädettiin seitsemäntenä

Kuudes häätöäänestys ratkesi sunnuntai-iltana, kun BB-talosta häädettiin seuraava asukas. Seitsemäntenä talosta joutui poistumaan Ksenia, joka hävisi häätöäänestyksessä Niko N:lle, Petrille ja Marikalle.

Tämän viikon häätöäänestyksessä piti olla alunperin myös Hannun viidentenä asukkaana. Hannu kuitenkin poistettiin eilen lauantaina BB-talosta vakavan sääntörikkomuksen vuoksi, joten hänet poistettiin luonnollisesti myös häätöäänestyksestä. Häätöäänestys jatkui normaalisti neljän asukkaan kesken.

Sunnuntaina BB-talosta häädettiin tavalliseen tapaan yksi asukas. Ksenia oli suorassa lähetyksessä aivan hermona ja hän oli jo moneen otteeseen ennen iltaa puhunut pelkäävänsä, että tulee häädetyksi talossa. Talk Show'n yhdessä taloyhteydessä Ksenia purskahti itkuun juontaja Susanna Laineen kysymykseen, kun Ksenia ei pystynyt antamaan kunnollista vastausta.

Häädön hetkellä Ksenia ei halunnut halata asuintovereitaan, koska pelkäsi itkevänsä uudestaan. Hän vain läpsäisi kämmenet asukkaiden kanssa vastakkain. Lopulta Nino pääsi halaamaan jyväskyläläisneitokaista ennen hänen poistumistaan talosta.

Taloon jääneet asukkaat surkuttelivat Ksenian kohtaloa. He olivat huolissaan, kuinka Ksenia tulee pärjäämään, kun oli taloyhteyden aikanakin jo niin herkkänä. Etenkin Marika oli surullinen häätöäänestyksen ratkettua, koska Kseniasta oli tullut hänelle hyvin läheinen ja Marika oli nimennyt suorassa lähetyksessä Ksenian tärkeimmäksi henkilöksi talossa. Marikaa lohdutettiin, että kyllä Ksenia tulee pärjäämään.

Studioon saapunut Ksenia herkistyi totaalisesti nähtyään läheisensä. Aluksi neitokainen ei saanut sanaa suustaan Susannan tentissä, mutta nimeämisklipin jälkeen kielenkannat olivat jo auenneet. Haastattelussa Ksenia totesi, että olisi halunnut jäädä taloon ja hän piti ajastaan talossa. Ksenia sai Susannalta kuittailua myös mikrofonien uittamisesta porealtaassa, mutta kysymykseen ihastumisesta Pauliin ei Ksenia halunnut vastata.

Marika on selvinnyt kaikista kauden kuudesta häätöäänestyksistä, mistä hän sai arvoisensa onnittelut Ninolta. Marikan menestykseen palasi myös Ksenia jäähyväisvideossaan. Myös muut häätöuhan alla olleet alkoivat laskea äänestyskertojaan. Petri selvisi kolmannesta ja Niko N. toisesta häätöäänestyksestä.

Ksenian häädön jälkeen BB-taloon jäi kahdeksan asukasta.

Ksenia häädettiin talosta seitsemäntenä(Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.