Inka ei syynä Hannun talosta poistamiseen

Big Brother -talosta lauantaina poistettu Hannu on aiheuttanut paljon keskustelua. Hänen poistamisensa on jättänyt ilmaan paljon kysymyksiä, mutta tuotannolta on saatu varsin vähän vastauksia.

Hannu poistettiin BB-talosta lauantaina iltapäivällä hänen rikottuaan toisen asukkaan fyysistä koskemattomuutta. BB-tuottaja Mikko Räisäsen mukaan tämä oli vakava sääntörikkomus.

Hannun sääntörikkomusta ei näkynyt DC1- tai DC2-kuvafeedeissä, vaan yksittäisessä kamerassa, joka ei Räisäsen mukaan tallentunut kovalevylle. Räisänen oli itse näkemässä tilannetta tapahtumahetkellä ja teki poistopäätöksen näkemänsä perusteella.

Sunnuntain Talk Show -lähetyksessä paljastettiin, ettei Hannun poistaminen liittynyt mitenkään hänen ja Inkan kuherteluun porealtaassa perjantai-lauantai -yön bileissä. Sitä ei kuitenkaan kerrottu, missä tilanteessa Hannu rikkoi sääntöjä.

Monilla keskustelupalstoilla on spekuloitu, että Hannu rikkoi Marikan fyysistä koskemattomuutta, kun Hannu yritti herätellä Marikaa sohvalla. Herätysyrityksissään Hannu oli läpsäissyt Marikaa kasvoille kaksi kertaa, mutta Marika ei ollut tapahtuneeseen juuri reagoinut vahvan humalatilan vuoksi. Molemmat olivat humalassa ja Marika oli käsketty BB:n toimesta sohvalle, koska hän oli hetkeä aiemmin oksentanut omaan sänkyynsä.

Petri oli varsinaisesti määrätty huolehtimaan Marikasta, mutta Petri joutui myös paimentamaan muuta porukkaa, joka oli myös varsin humalassa. Kun Hannu yritti herätellä Marikaa, Petri oli samalla hetkellä makuuhuoneessa komentamassa Kseniaa ja Niko N:ää menemään nukkumaan.

Tapahtuneesta on ollut Youtube-palvelussa huonolaatuinen video, jossa Hannun läpsäisyt nähdään, mutta ääni ei tule kyseisestä tilanteesta, vaan makuuhuoneesta. Video on kuitenkin poistettu Youtubesta MTV Oy:n taholta tekijänoikeuksiin vedoten, mutta sitä on ladattu sinne useampi versio ja se on ladattu myös toisiin videopalveluihin, kuten Photobucketiin.

Videoiden poistaminen Youtubesta viittaisi siihen, että Hannun poistaminen todella liittyy Marikan tapaukseen. Lisää todisteita tästä löytyy, kun huomaa, että virallisesta BB-yhteisöstä, Subjectista, on poistettu Marika-tapaukseen liittyviä viestejä tai viestiketjuja.

Tuotanto ei ole yhtä nettisivujen uutista ja Talk Show'ta enempää tapausta kommentoinut. Myöskään videoiden poistoa tai Subjectin moderointia ei ole kommentoitu. Hannua ei ole kuultu julkisuudessa hänen poistuttuaan päiväkirjahuoneen kautta. Talk Show'ssa nähtiin vain, kun hän kuuli pk-huoneessa tuottaja Räisäsen ilmoituksen hänen talosta poistamisestaan.

Hannun reaktiota poistopäätökseen ei näytetty. Talk Show'ssa nähtiin lisäksi sama jäähyväisvideo, mikä näytettiin myös talon asukkaille. Myöskään Marikan kommentteja ei ole kuultu sen paremmin pk-huoneen kuin talonkaan puolelta.

Lisää aiheeseen liittyvää:
Video Hannun ja Marikan tilanteesta pe-la -yön bileistä(Tinypic.com)
Hannu on poistettu BB-talosta! (16.10.2010)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.